سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش تبلیغات نامزدها در رسانه ملی/

غرضی: دولتی که اشتغال ندارد فقیر است/ حدادعادل: شعار من اساس انقلاب است/ رضایی: کابینه‌ام را طی 12 روز آینده معرفی می‌کنم

غرضی، حدادعادل و رضایی امروز در طی پخش تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم در رسانه ملی با حضور در سیمای جمهوری اسلامی به تبیین دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداختند.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ غرضی، حدادعادل و رضایی امروز در طی پخش تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم در رسانه ملی با حضور در سیمای جمهوری اسلامی به تبیین دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداختند.


سازندگی همراه با تورم پایدار نمی‌ماند/ دولتی که اشتغال ندارد فقیر است

سید محمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه "با دوربین" که از شبکه اول سیما جمهوری اسلامی ایران پخش شد به طرح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و گفت: بنده به عنوان یکی از سربازان این انقلاب به مدت بیش از 50 سال در این مسیر با مردم بودم، قبل از انقلاب فراری و در خدمت حضرت امام (ره) در نجف بودم همچنین 16 سال وزیر، استاندار خوزستان و نماینده مجلس و در حال حاضر نیز به عنوان یک خدمتگذار در خدمت شما هستم.

وی در ادامه افزود: صد سال گذشته ایران را کم و بیش می‌شناسم و می خواهم صد سال آینده ایران را به نحوی که ملت بپسندد تصویر کنم.

غرضی با بیان این که اظهاراتم را در دو بخش جمهوریت و اسلامیت ادامه می‌دهم افزود: در بخش اسلامیت، گرفتاری که ما در صد سال گذشته همیشه با آن مواجه بودیم تورم بوده، تورم یعنی دست در جیب فقرا کردن و به نفع اغنیا عمل کردن و علت این که کشورهایی در تنگنای وسیع اجتماعی قرار می‌گیرند این است که بیش از حد دست در جیب فقرا می‌کنند لذا این دولت‌ها پایگاههای اجتماعی خود را سست می‌کنند و البته اسلامیت در این است که دولت‌ها هیچ گاه دست در جیب فقرا نکنند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ظرف صد سال گذشته همیشه با مسئله تروم روبرو بودیم دلار در ابتدای روی کار آمدن رضا خان، 3 ریال بود و وقتی رضا خان از ایران رفت دلار 15 ریال بود، با حضور متفقین در ایران قیمت دلار به بیست ریال افزایش پیدا کرد که این رقم بعد از کودتای 28 مرداد در سال 42 68 ریال در ابتدای، انقلاب تا دوره ای که بنی صدر در کشور بود به 300 ریال، در دوره دفاع مقدس به 150 تومان، در دوره سازندگی به 450 تومان در دوره اصلاحات 900 تومان و در این دوره نیز به 3500 تومان رسیده است یعنی نرخ دلار نسبت به ابتدای انقلاب 500 برابر و نسبت به دوره مصدق 1500 برابر افزایش داشته است.

غرضی تاکید کرد: کشور زمانی سامان می‌یابد که پول ملی ارزش خود را برای همیشه نگه دارد.

وی در ادامه اظهار داشت در دوره پدران و بالاخص در 300 سال دوره صفوی وجود یک پول رایج بین المللی که در تمام دنیا معامله می شد تجارت را سامان داد ولی علی رغم خدمت گذاری دولت های پیشین این اتفاق نیافتاده است.

غرضی با بیان این که ما نسلی هستیم که سه کار را انجام داده‎ایم گفت: نسل ما نسلی است که هم انقلاب کرده ، هم جنگیده و هم سازندگی کرده، نتیجه و محصول این کارها به صورت فیزیکی بسیار خوب است.

غرضی در ادامه اظهار داشت: در ابتدای انقلاب انشعاب گاز خیلی کم بود، ولی امروز این رقم به 22 میلیون رسیده است همچنین برق 7 هزار مگاواتی در حال حاضر به 70 هزار مگاوات رسیده که این نشان می‌دهد انقلاب خدمات فیزیکی زیادی کرده است اما این که اصل حکومت بتواند ارزش پول ملی را حفظ کند در این مورد تغافل شده، حکومت‌ها فکر می‌کردند اگر کار کنند و تورم ایجاد شود کشور تثبیت می‌شود، در حالی که سازندگی همراه تورم پایدار نمی‌ماند، کشور ظرف صد سال گذشته به گونه محتاج شده که امروز گندم و کره وارد می‌کنیم که این نتیجه آن است که فقرا توان زندگی ندارند و دولت بایستی کمکشان کنند و پول در جیبشان بگذارد تا آن ها زندگی کنند و این در حالیست که آن‌ها اشتغال نخواهند داشت و دولتی که اشتغال ندارد فقیر است.

وی در ادامه گفت: وقتی ارزش پول 500 برابر کم شده استعداد کشور به سمت نزولی حرکت می‌کند، تورم باید همراه با اشتغال باشد اگر رابطه تورم و اشتغال به این صورت باشد که تورم پایین و اشتغال بالا باشد این دولت دولتی موفق است تورم همراه با اشتغال دولت بدی نیست اما  تورم بدون اشتغال بد و نشان دهنده عملکرد غیر قابل قبول دولت است.

غرضی با بیان این که دولت‌های گذشته اصول کشور داری را رعایت نکردند گفت: غفلت از موضوع جیب فقرا بزرگ‌ترین مسئله ای است که باید در آینده به آن نگاه کنیم.

 این نامزد یازدهیمن دوره ریاست جمهوری با بیان این که کشور دارای مشکلات زیادی است ادامه داد: موضوع اشتغال در کشور سرنگون شده به دلیل آن که تولید در کشور سرنگون شده وعلت سرنگونی تولید نیز تورم بالای 20 درصد است و هر آن چه که در داخل تولید می‌شود گرانتر از جنس خارجی است چرا که در خارج تورم پایین است و سرمایه با نرخ کم به بهره‌برداری می‎رسد لذا اگر بخواهیم با افزایش هزینه تورم هزینه سرمایه گذاری را پایین بیاوریم موفق نمی‌شویم.

وی در ادامه اظهار داشت: وقتی اشتغال نباشد بیکاری به وجود می‌آید و کسی نیز ازدواج نمی‌کند، تورم جیب فقرا را خالی و جیب اغنیا را پر می‌کند که هر دو برای کشور گرفتاری دارند فقرا نمی‌تواند به سرمایه ملی اضافه کنند و اغنیا هم با به دستآوردن پول‌های هنگفت اعتیاد رفتن به خارج از کشور را پیدا می‌کنند.

وی در ادامه افزود: هر مشکلی که در کشور باشد و بدون در نظر گرفتن موضوع تورم بخواهیم آن را حل کنیم موفق نمی‌شویم.

غرضی با بیان این که به عنوان یک ندا دهنده می‌گویم اقتصاد کشور را خوب می‌شناسم و در این کشور کارهای بسیار زیادی را مانند شبکه‌های تلفن، پست و راه را انجام داده‌ام گفت: در دوره جنگ تمام این کارها را در دوره جنگ انجام دادیم و این علی رغم گرفتاری در فروش نفت بود و علت موفقیت در اجرای این پروژه‌ها نیز آن بود که به دولت تکیه نکردیم، این موضوع که استفاده از سرمایه های دولتی توان و تاب ماندگاری را ندارد پول دولت را بی‌برکت می‌کند و برای همین ما به سراغ مردم رفتیم و هزینه‌های خدمات از آن ها دریافت کردیم که الان شبکه مخابرات 105 میلیون مشترک دارد که این سرمایه ملی ماست لذا تا وقتی که کار به مردم واگذار نشود هزینه‌های دولت بیش از درآمدش خواهد بود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت:‌ هر دولتی که روی کار آمده مسئول‌های دولت‌های پیشین خود را خانه‌نشین کرده و در سه چهار دوره متوالی هر کسی که در این کشور مسئولیت داشته به آدمی تبدیل شده که دولت بعدی نه اینکه از آن استفاده نکرده بلکه خٌلقیات آن را با استهزا کشانده است.  
 
وی در ادامه افزود: کسی که چند سال کاری را یاد گرفته، آن فرد می‌رود و رفیق ستادی جدید کار او را بر عهده می‌گیرد و هزینه‌های کشور بالا می‌رود؛ امیدوارم که دولت‌های بعد از این روش  استفاده نکنند و کشور بتواند از نوامیس خود استفاده کند.  
 
وزیر اسبق نفت بیان کرد: مقصود از تغییر تعویض نیست؛ دولت مکلف است قوانین را تغییر بدهد نه اینکه آدم‌ها را تغییر دهد بلکه قوانین هستند که می‌توانند حاکمیت را استحکام ببخشند بنابراین زمانی که آدم‌ها عوض می‌شوند حاکمیت را سست می‌کنند.
 
غرضی اظهار داشت: از اول  انقلاب تا به حال 330 استاندار عوض شده است یعنی هر سال 10 استاندار جابجا شده و حداکثر استان‌ها 2.5 یا 3 استاندار در سال عوض کرده‌اند و حداقل یک و نیم سال بر سر پست خود بوده‌اند.  
 
وی تصریح کرد: برخی استان‌ها 21 استاندار عوض کردند یعنی هر یکسال و نیم یک استاندار عوض شده است حال شما تصور کنید اگر خانه خود را یکسال و نیم مدیریت کنید بعد یک فرد دیگر بعد از شما مسئولیت را بپذیرد چه وضعی پیش می‌آید.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به کلان‌شهر تهران گفت: اینکه تهران گسترده شده و استان‌ها کوچک مانده‌اند نتیجه تغییر آدم‌هایی است که تغییر کرده‌اند و مسئولیت‌ها را پذیرفته‌اند و وقتی مردم شهر برای مشکلات‌شان به آنها رجوع کرده‌اند مدیرکل آنها را رجوع می‌دهد به وزیر، و وزیر آنها را به رئیس جمهور رجوع داده و همین طور این مسئله ادامه پیدا کرده که باید گفت این روش در دنیا منسوخ است.  
 
غرضی تصریح کرد:‌ بایستی شخص استاندار در هر استان جوابگوی مردم باشد، نه اینکه این اتفاق سوء بیافتد که همه برای رسیدگی به شکایات‌شان تهران‌نشین شوند.
 
وزیر اسبق پست و تلگراف افزود: باید در آینده‌ای نزدیک 30 تهران در کشور  ایجاد کنیم و اینکه تهرانی به این بزرگی و با این همه مشکلات داشته باشیم در شأن کشور نیست.  
 
وی با اشاره به راه حل این مسئله بیان کرد: استاندار را طبق قانون وزیر کشور معرفی و دولت تایید می‌کند  و این راه را باز می‌گذارد که به سرعت استاندارها عوض شوند؛ اگر مردم به من رأی دهند، استاندار هر استانی را به رای ملت برمی‌گزینم و معتقدم که استاندار به رای ملت به مدت 4 سال خدمت کند و در این صورت اگر فردی که مورد رای قرار می‌گیرد 60 تا 70 درصد رای مردم را اخذ کند،‌ مردم می‌توانند با او همراه باشند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به شرط مورد نظر خود برای برگزیدن  استاندار گفت: استانداری که با این روش انتخاب می‌شود نباید ذهنیت تجزیه‌طلبی در کشور را داشته باشد که اگر چنین باشد از همان اول معزول است اما اگر در 31 استان، استانداران بتوانند به خوبی از عهده مسئولیت‌شان برآیند و رضایت مردم را جلب کنند،  اختیارات رئیس‌جمهور را تا حدی که قانون تعیین می‌کند به آنها واگذار خواهیم کرد.  
 
غرضی ادامه داد: اینکه کشور باید از شکل متمرکز خارج شود و کار به مردم واگذار شود اولین قدم این است که طی بیست سی سال آینده 30 تهران در کشور داشته باشیم و مردم خود تشخیص بدهند و قانون را اجرا کنند.  
 
وی اظهار داشت: اینکه مردم به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری ستادی تشکیل دهم و بعد رئیس جمهور شوم و از افراد ستادم وزیر و وکیل انتخاب کنم در شأن جمهوری  اسلامی نیست و هر کسی این روش را اجرا کرده، شکست خورده است و با توجه به تجربه گذشته می‌گوییم کسانی که کار معنادار کرده‌اند، به خاطر روابط معنادارشان نبود، آنها کاری کرده‌اند که مورد تایید مردم بوده و توانسته‌اند سرنوشت خود را رقم بزنند و حقوق خود را کسب کنند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان داشت: اینکه دولت‌های ما ظرف 30 سال هیچکدام دارای پایگاه اجتماعی قوی نبودند به خاطر این است که با ستادها کار کرده‌اند و دولتی که با ستاد خود کار کند بنیه اجتماعی‌اش کم است و وقتی که این بنیه دولت کم باشد توان فهم قضایای آن کم می‌شود و به دنبال آن هزینه آن بالا می‌رود و تورم ایجاد می‌شود و پس از آن مردم از نظام حکومتی فاصله می‌گیرند.  
 
غرضی عنوان کرد: در 22 بهمن 1357 مردم با 98.2 درصد آرا به پای صندوق‌های رای آمدند لذا امروز چقدر باید فعالیت کنیم تا مردم به پای صندوق‌های رای بیایند و همیشه تیغ دشمن را تیز کنیم مبنی بر اینکه  اگر مردم پای صندوق‌های رای نیامدند از انقلاب چشم پوشیده‌اند.  
 
وی با بیان اینکه چرا مردم از نظام فاصله می‌گیرند، تصریح کرد: برای اینکه مردم آسیب می‌بینند و فقرا استقرار پیدا نمی‌کنند و هر کسی شاهد زحمت کشیدن خودش نیست.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه افزود: ظرف چند سال گذشته ارز سه ریالی 1299 به ارز 35هزار ریالی در سال 1392تبدیل شده است پس باید تجربه گذشته را به کار بگیریم و مردم بیایند به دولتی که تورم ندارد رای دهند تا  این را برای صد سال اداره کشور راه احراز شده‌ای باشد و پیشنهاد من این است که به غرضی رای ندهید ولی به دولتی رای دهید که با تورم مبارزه کند و آنرا به صفر برساند تا آنکه نتایج آن بسیار وسیع شود.  
 
غرضی گفت:‌تورم وقتی به صفر برسد تولید شکل می‌گیرد و پس از آن اشتغال ایجاد و تولید امید در جوانان می‌کند که در این صورت توسعه در کشور سامان می‌یابد و این جوانان هستند که می‌توانند کشور را توسعه دهند و اقتدار ملی را حفظ کنند و می‌توانند جنگ نظامی و اقتصادی را عهده‌دار شوند.  
 
وی بیان کرد: در این کشور در حال حاضر جوانان ما توانایی تکنیکی بسیار بالا و قوی دارند ولی نمی‌توانند خدمات خود را عرضه کنند و دلیل‌اش این است که اروپایی‌ها و آمریکایی ها همان خدمات را سامان‌ یافته‌تر عرضه می‌کند و دلیل‌اش این است که تورم در ایران بالا و در اروپا و آمریکا پایین است.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: بیایید با هم عهد اخوت ببندیم برای اینکه سعی کنیم در دولت‌های بعدی از گذشته درس بگیریم که مسائل را حل کنیم و 55 میلیون پای صندوق‌های رای حاضر شویم و این کار دو خا صیت دارد که هر دولتی که سر کار بیاید می‌گوید مردم به دولت ضد تورم رای‌ داده‌اند و باید حواس‌اش را جمع کند و دیگری اینکه آمریکایی‌ها اگر فکر می‌کنند با تیغ سیاسی، اداری و نظامی می‌توانند در ایران دردسر ایجاد کنند، منصرف می‌شود.  
 
غرضی با بیان اینکه ملت  ایران توانایی  اداره کشور را دارد، گفت: کشور ایران هرگز مستعمره نشده و هرگز دچار عقوبات کشورهای اطراف ما نشده است چرا که ملت زنده بوده و زنده است لذا برای اینکه همه استعدادها را به کار بگیریم باید دولت در مقابل مردم متعهد باشد نه اینکه ملت در مقابل دولت، تعهد داشته باشد.  
 
وی با تاکید بر اینکه یک دولت پاسخگو تشکیل خواهم داد، تصریح کرد:‌دولت‌های گذشته ما دولت‌هایی بودند که خدمتگزار بودند، البته خدمت خوب است اما کفایت نمی‌کند، اگر خدمت باعث تورم شود فقرا فقیرتر می‌شوند.
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌اگر دولت پاسخگو باشد باید جانب مردم را بگیرد به این معنی که پول ملی ارزش خود را حفظ کند و سبد خانوار دچار تورم نشود و دولت باید سیاستی را اعمال کند که تورم را به سوی مسائل دیگر سوق دهد تا خانوار بتوانند در سر جای خود تثبیت شوند.  
 
غرضی اظهار داشت: انضباط فکری به سوی جامعه منوط به انضباط فکری دولت است و انضباط فکری دولت مسئولیت دارد تا جامعه را از وحشت دور نگه دارد و این انضباط معنی واحد دارد که یک دولت، ملت و سیستم داشته باشیم.  
 
وی بیان کرد: بایستی از گذشته برای آینده درس بگیریم و بایستیم و بگوییم این کشور همه چیز دارد اما مدیریت‌های سیاسی بسیار ضعیف عمل کرده‌اند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌از زمانی که قانون اجباری در کشور آمده این قانون‌ها عملی نشده است، لذا قانون علاوه بر اینکه باید تاییدیه مجلس و شورای نگهبان را داشته باشد باید مورد تایید عامه نیز قرار گیرد، یعنی قانون بایستی توسط مردم استقبال شود.  
 
غرضی در تشریح اینکه چرا مردم مالیات نمی‌دهند، تصریح کرد: مگر این کشور مال ملت نیست و خود انقلاب نکردند و توسط مردم اداره نشده است، دلیل‌اش این است که مردم احساس نمی‌کنند مالیاتی که می‌دهند هزینه توسعه می‌شود بلکه فکر می‌کنند در جایی هزینه می‌شود که به نفع کشور نیست.  
 
وی افزود: وقتی طرحی در کشور اجرا می‌شود که به هیچ وجه منفع مردم در آن نیست خب مردم مایوس می‌شوند و سرمایه ملی باید در جایی مصرف شود که اقتدار ملی و نیاز مردم را برطرف کند.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به شبکه گاز و مخابرات گفت: من در این دو شبکه مشارکت داشتم که 22 میلیون مشترک گاز دارد و 105 میلیون مشترک تلفن دارد که مردم خود سرمایه‌گذاری کردند و احساس کردند که این کار به نفع‌شان بوده است و مردم وقتی دیدند مفید است استفاده کردند و سرمایه‌گذاری هم متعاقب آن در این مسئله داشتند.
 
غرضی افزود:‌من در مخابرات اشکالاتی داشتم که اگر مورد رای شما واقع شوم در موقع مقتضی آنرا عرض خواهم کرد.  
 
وی با اشاره به صنعت خودروسازی کشور اظهار داشت: نزدیک به 60 سال است که اتومبیل وارد می‌کنیم که اگر در سال 10 میلیارد دلار به آن اختصاص ندهیم مشکلاتی که اکنون در صنعت خودروسازی است، بوجود می‌آید برای اینکه مردم استفاده از اتومبیل برای زندگی با توجه به قیمت، قطعات یدکی خیلی مورد استقبال قرار نمی‌دهند و احساس می‌کنند پول‌شان هدر می‌رود.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت‌: به قطعه‌سازان درود می‌فرستم و می‌گویم اگر می‌خواهید خیر دنیا و آخرت را داشته باشید حتما رضایت مشتری را جلب کنید.
 
غرضی ادامه داد: اگر بخواهیم با تورم زندگی کنید تورم از شما عبور می‌کند همانطور که طی یکسال اخیر از سر شما عبور کرد و واحدی که می‌تواند حدود یک و نیم میلیون تولید کند به دلیل اینکه تورم دارد با رکود مواجه می‌شود.  
 
وزیر اسبق نفت بیان داشت: ملت همان ملتی است که از شبکه آب، گاز و برق استفاده می‌کند و هزینه آنرا نیز می‌پردازد اما در مورد صنعت متاسفانه اینگونه نیست چرا که کیفیت حیاتی سامان ندارد و مردم استقبالی نسبت به آن ندارند و توانایی اداره کشور را بر حسب شرایط به زیر سوال می‌برند.  
 
وی افزود: طبق این شرایط مردم به اتومبیل‌های وارداتی روی آورده و به خرید داخلی ارجح می‌دانند و ما شأن‌مان این نیست که بعد از 50 سال ما هنوز نتوانیم کل سند کشور را حل کنیم.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر شما به بنده رای دهید دولت ضد تورمی تشکیل می‌دهم، اظهارداشت:برای رفع مشکل وارد میادین مصداقی خواهم شد و امیدوارم توانایی درست گفتن را داشته و با هدایت و راهنمایی شما توانایی درست کرداری را نیز داشته باشم.


نجات کشور در تقوا و تدبیر است/مردم در پی یافتن کسی هستند که خود و همکارانش پاکدست باشند

همچنین؛ غلامعلی حداد عادل کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو علت حضورش در این عرصه را اینگونه بیان کرد: ملت ایران با انقلاب اسلامی توانست توفیقات بسیاری را در جهان اسلام به دست آورده و یک  الگوی مناسب برای دیگر کشورهای جهان اسلام باشد.  
 
وی ادامه داد: مردم انتظار دارند که کشور در ترازوی واقعی خود قرار بگیرد؛ مردم در پی یافتن کسی هستند که درد آنها را بشناسد، کسی که  اختیار قوه مجریه را به دست می‌گیرد صادق باشد،‌ همکاران وی پاک و پاکدست باشند و عدالت را در جامعه گسترش دهند و من با چنین درکی وارد صحنه شده‌ام.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شعار دولت خود را تقوا و تدبیر عنوان کرد و اظهار داشت: من نجات کشور را در این دو کلمه می‌دانم و این شعار را از معارف دینی گرفته‌ام و فکر می‌کنم که سیره حضرت علی (ع)،‌ امام خمینی و مقام معظم رهبری تقوا و تدبیر است چرا که مسائلی که در چند سال اخیر اتفاق افتاده و دل‌ها را چرکین کرده است مانند فساد سه‌ هزار میلیاردی از نبود تقوا است.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد:‌اگر گندم درست قیمت‌گذاری نشود، کشاورز گندم را نفروشد و خوراک دام شود و میلیون‌ها گندم با این مشکلات ارزی از خارج وارد کشور شود همه از بی تقوایی و بی‌تدبیری مسئولان است.  
 
وی با اشاره به سخنی از پیامبر که فرمودند که آنقدر که از بی‌تدبیری نگرانم از فقر نگران نیستم، اظهار داشت: بنده برنامه‌ای را برای اداره کشور در نظر گرفته‌ام تا بتوانم مشکلات ناشی از بی‌تدبیری را در جامعه حل کنم.
 
حداد عادل ثبات مدیریت را مهمترین برنامه خود برای اداره کشور دانست و تصریح کرد:‌ هنگامی که یک مدیر لایق به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود چه معنایی دارد که یک مدیر یا یک وزیر انتخاب نشده عزل شود، وزیری که سه ماه به پایان دولت مانده عوض شود در نتیجه برای این امر باید با یک تصمیم عقلانی ثبات را به کشور بازگردانیم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده در دولتم هیچ طرح عمرانی را موقوف به حضور خود نخواهم کرد و طرحی اگر تکمیل شد لازم نیست بنده برای افتتاح به آنجا بروم چرا که وقت رئیس‌جمهور گرانبها است.  
 
نماینده مردم تهران افزود: هیچ پروژه ناتمامی را برای تبلیغات اعلام نمی‌کنم و تنها پس از اتمام کار آنرا معرفی خواهم کرد.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مسئولان باید پاسخگوی رفتار و کردار خود در مناصب دولتی باشند، اظهار داشت: بنده تعجب می‌کنم که جشنواره‌ها و همایش‌های بسیاری برگزار می‌شود و دولتمردان از یکدیگر تقدیر می‌کنند، اما شاید مردم این سوال را بپرسند که این مسئولان چه زمانی فکر می‌کنند و پاسخ‌های مردم هستند.  
 
وی بیان داشت: مهمترین دغدغه امروز مردم گرانی، تورم و بیکاری است و دولت آینده باید به این امر توجه کرده و بنده نیز برای مهار تورم یک برنامه کوتاه‌مدت و یک برنامه بلند مدت تدوین کرده‌ام که باید برای بازگرداندن ثبات و آرامش به اقتصاد کشور تلاش کرد.  
 
حداد عادل افزود: برای ثبات مدیریت کشور باید به سراغ تثبیت قیمت‌ها برویم و این یک علامت از سوی دولت بوده که می‌خواهد از التهاب جلوگیری کند.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دولت در سال 84 برنامه‌ای را تحت عنوان ثبات قیمت‌ها در خلال برنامه چهارم توسعه به تصویب رساند اظهار داشت: در این برنامه تصویب شد که قیمت‌های حامل انرژی به قیمت‌های بین‌المللی برسد اما متاسفانه در قانون برنامه توسعه ساز و کاری برای جبران فشاری که به مردم وارد می‌شد، راه حلی اندیشیده نشده بود و هنگامی که مجلس هفتم تشکیل شد ما قانون برنامه را به مجلس بازگردانده و قیمت‌ها را ثابت کردیم.  
 
نماینده مردم تهران ادامه داد: برای یک مدت موقت قیمت‌ها تثبیت شده و این ثبات قیمت‌ها باعث شد پایین‌ترین نرخ تورم را در سال 84 که 10.4 درصد بوده را داشته باشیم.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تثبیت قیمت‌ها مانع تورم شد، گفت:‌ برای کنترل نقدینگی و جلوگیری از تورم و همچنین عدم تولید پول جدید برای رفع کسری بودجه را انجام داده تا نقدینگی افزایش نیابد و با مشکل تورم روبرو نشویم.  
 
وی با اشاره به اینکه  حماسه اقتصادی در کوتاه مدت با ایجاد ثبات اقتصادی و بازگشت آرامش به بازار محقق می‌‌شود،‌ تصریح کرد: برای اینکه تقاضا و عرضه ارز را در کشور کنترل کنیم دولت باید یک انضباط مالی داشته باشد تا بتواند به یک ثبات اقتصادی برسد.  
 
حداد عادل با اشاره به اینکه دولت آمریکا تحریم‌های فلج‌کننده‌ای را علیه ایران اعمال کرده است، گفت: دولت باید در مقابل چنین برنامه‌هایی، انضباطی در خروج و ورود ارز داشته باشد.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود:‌ ما در مجلس هشتم سهمیه‌بندی بنزین را به تصویب رساندیم و دولت هم این قانون را اجرا کرد و ما توانستیم در آن زمان که مصرف بنزین 70 لیتر بود را سهمیه‌بندی کنیم چرا که اگر با همان روند ادامه می‌دادیم با مصرف 130 میلیون لیتری بنزین روبرو می‌شدیم که باید با وجود ذخایر نفتی از کشورهای خارجی بنزین وارد می‌کردیم.  
 
نماینده مردم تهران اظهار داشت:‌در مجلس هفتم با نظارت دقیق تقاضا و عرضه ارز مدیریت شده و از قاچاق بنزین جلوگیری به عمل آمد، اکنون نیز ما باید از واردات کالاهای لوکس و تجملی جلوگیری کنیم چرا که اکنون ماشین‌های چندصد میلیونی در تهران دیده می‌شوند که اگر برای آنها سازوکاری اندیشیده نشود با مشکلات جدی‌تری روبرو می‌شویم.  
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه کشور باید به تولید ملی و کالاهای داخلی با کیفیت بهتری برسد تصریح کرد: ما می‌توانیم برای کاهش وابستگی به نفت و  تامین ارز به تولید کالاهای داخلی پرداخته و در این صورت اقتصاد را در کشور مدیریت کنیم.  
 
وی تصریح کرد: دغدغه دیپلماسی کشور به غیر از صادرات باید به دنبال کشف بازارهای جدید برای صادرات بود و برای گسترش مبادلات ایران با کشورهای دیگر هواپیمای خود را از بستگان و آشنایان پر نکرده، بلکه از صادرکنندگان و تولیدکنندگان دعوت به عمل آورده تا به گسترش مبادلات ایران با کشورهای  خارجی پرداخته و صادرات غیرنفتی را انجام داده و از خام‌فروشی‌ پرهیز کنند.  
 
حداد عادل با بیان اینکه چندی پیش صادرات کشور 470 دلار بوده و واردات 1350 دلار، خاطرنشان کرد:‌این امر به منزله آن است که ما تنها ذخایر نفتی را خام می‌فروختیم و تجهیزات ساخته شده را خریداری می‌کردیم بدون آنکه بر صادرات بیفزاییم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده به ملت قول می‌دهم که کشاورزی را رونق دهم و با توجه به کیفیت بالای محصولات باغی ایران بتوانیم بسیاری از محصولات کشاورزی را به دنیا صادر کنیم. 

حداد عادل گفت: شما مشاهده می‌کنید چه میزان ماشین‌های چند صد میلیونی وارد شده که اگر تدبیر می‌کردیم کار به این جا نمی‌رسید و با همین ارز و تحریم‌ها آن را درست می‌کردیم بنده در دولت خودم با تاکید بر این که مصرف ارز مدیریت شود با تاکید بر تولید ملی ملت را به خرید کالای داخلی و تولیدکننده داخلی را به کیفیت بهتر تشویق می‌کنم و این مدیریت تقاضای ارز است.

وی افزود: از سوی دیگر برای کاهش وابستگی به نفت تأمین امنیت را مدیریت می‌کنیم و راه آن این است که دیپلماسی و سفارت خانه های کشور در خارج از ایران باید دغدغه صادرات داشته باشند یعنی با شامه قوی و برنامه ریزی برای کشف بازارهای جدید، صادرات جدید برای کشور داشته باشند.

این کاندیدا تصریح کرد: بنده در صورت توفیق برای خدمت به ملت در سفرهای خارجی هواپیمای خود را نه از وابستگان خویش بلکه از صادرکنندگان و بازرگانان و صد نفر از آن‌ها پر خواهم کرد تا برای گسترش تولید کالا و صادرات اقدام کنند.

حداد عادل گفت: بنده خام فروشی را متوقف خواهم کرد، در سال 91 متوسط کالای وارداتی 1350 دلار بوده و این یعنی اینکه کالاها را فروخته‌ایم که با وزن مساوی قیمت کمتر داشته است لذا به کشاورزان و روستاییان قول می‌دهم که در این زمینه به طور صحیح عمل کنیم.

وی افزود: همه کسانی که به کشورهای خارجی سفر کرده‌اند، می‌دانند که کیفیت محصولات میوه و باغی آن‌ها پایین است و با میوه های ما فرق می‌کند لذا ما می‌توانیم صادرات بسیاری از محصولات خود و میوه های باکیفیت خود، چای، پسته، انگور، خشکبار و فرش را توسعه دهیم.

حداد عادل تصریح کرد: مثلاً در استان مهم گلستان در 7 هزار میلی‌متر 3 هزار چشمه آب داریم آیا نمی‌توانیم به جای این که شیخ نشین ها از فرانسه آب وارد کنند به کشورهای خلیج فارس آب صادر کنیم؟ و  این در حالیست که از این طریق برای ما ارز دو برابر آن چه که درآمد داریم به دست می‌آید.

حداد عادل اظهار داشت: گردشگری نیز منبع درآمد خوبی است خصوصاً گردشگری زیارتی و درمانی که  همه این کارها برای مدیریت تقاضا و تأمین ارز است.

وی افزود: بنده غلبه بر تورم و گرانی را با اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 که در مجلس هفتم به تصویب رسید پیگیری خواهم کرد همکار ما در مجلس نهم یعنی آقای نادران نیز این کمیسیون را اداره می‌کرد.

حداد عادل گفت: این هوای تازه است که با توجه به تفسیری که رهبری از اصل 44 به عمل آوردند اقشار کم درآمد می‌توانند استفاده کنند و هم چنین با توزیع سهام عدالت این کار را ادامه خواهیم داد.

این کاندیدا تصریح کرد: با اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 به سراغ آزادسازی خواهیم رفت و وقتی مردم خواستند در فعالیت‌های اقتصادی مشارکت کنند به آن‌ها اجازه خواهیم داد و اگر وقتی کسی رشوه ای خواست و چوب لای چرخ‌ها گذاشت جلوی این کارها را خواهیم گرفت.

وی افزود: نکته مهم دیگر این است که بانک‌ها یک مشکل در کشور هستند همه وزرای سابق بازرگانی، صنایع و معادن و غیره از دست بانک‌ها می‌نالند بانک‌ها به جای این که یک بنگاه پولی باشند یک بنگاه اقتصادی هستند و در شرکت‌هایی که ساخت و ساز و فعالیت اقتصادی می‌کنند، سهیم هستند بطوریکه سهم سود بانک‌ها از این فعالیت‌ها در سال گذشته 100 درصد بود در حالی که 20 درصد به مردم می‌دادند یعنی بانک‌ها بر موج تورم سوار شده و بر تورم می‌افزایند.

حداد عادل اظهار داشت: در هر جای تهران هر مغازه ای که هست اعم از بقالی، نانوایی، فروشندگی کشف و غیره خریداری شده و تبدیل به یک بانک شده است.

وی افزود: نظام بانکی باید در کشور اجرا شود مسئله اصلی کشور و دولت من این است که در کنار سایر معاونت‌ها، معاونت تولید و اشتغال که در مسائل اقتصادی کشور اشراف داشته باشد را ایجاد می‌کنم تا از مدیریت جزیره ای جلوگیری کنم و این طور نباشد که یک روز معاون وزیر بگوید که روغن را با ارز مبادله ای وارد می‌کنیم اما فردای آن معاون اول رئیس جمهور بگوید که با ارز مرجع وارد می‌کنیم لذا باید تدبیری در ریاست جمهوری وجود داشته باشد.

حداد عادل در پاسخ به این سوال که اگر رئیس دولت شدید نحوه تعامل قوا چگونه خواهد بود، گفت: در بین آقایان نامزدها بنده تنها فردی هستم که سابقه یک دوره اداره یکی از قوای سه گانه در کارنامه مدیریتی و اجرایی خود داشته‌ام و هم با دولت اصلاحات و هم با دولت آقای احمدی نژاد کار کرده‌ام؛ در طول سه سال که با دولت آقای احمدی نژاد در مقام رئیس قوه مقننه کار کردم روش من خیلی روشن بود یعنی آن جا که حقوق مردم، شان مجلس و اجرای قوانین مطرح بود ذره ای کوتاهی نمی‌کردم و آن جا که قانون زیر پا گذاشته می‌شد استقامت می‌کردم اما در آن جا که به خودم جفایی می‌شد صبر می‌کردم.

وی افزود: بنده توانستم که در این امر کارهای خوبی را جلو ببرم که یکی از آن‌ها درباره قانون اصل 44 بود و با رئیس جمهوری که بعضی مواقع مایل نبود قانون را اجرا کند در چارچوب قانون و با صبر و حوصله تدبیر مواجه شدم.

وی اظهار داشت: بنده کارنامه قابل قبولی دارم که این کارنامه را رهبری امضا کرده است و رهبری در پیامی که بعد از مجلس هفتم و در ایام افتتاحیه مجلس هشتم داشتند اعلام کردند که "لازم است از عموم نمایندگان مجلس به ویژه از رئیس برنامه پرتلاش و هیئت رئیسه محترم آن تشکر کنم. مجلس هفتم با رویکرد دفاع از حقوق ملت و پرهیز از ایجاد اختلاف با دولت کارنامه تحسین برانگیزی به جای گذاشت."

حداد عادل افزود: رهبری در جایی دیگر گفتند" از چیزهایی که حقاً تلاش زیادی در مجلس هفتم دیده می‌شد این بود که نگذارد بین مجلس و ملت اختلاف به وجود بیاید."

وی تصریح کرد: بنده در مقام رئیس جمهور با تجربه 13- 14 ساله خود در مجلس می‌دانم که با مجلس چگونه رفتار کنم نه تنها قانونی رفتار می‌کنم بلکه با دل خوش با مجلس روبرو می‌شوم یعنی فقط با قانون حرکت نمی‌کنم زیرا حرکت قانون مانند حرکت آهن روی آهن است و باید حتماً روغن کاری شود لذا رکن کاری آن صمیمت و هم دلی است و همکاری خیلی آسان می‌شود و می‌توانیم رابطه بسیار خوبی از این طریق برقرار کنیم.

حداد عادل در پاسخ به سؤال دیگری که مبنی بر این که راهبرد دولت شما در سیاست خارجی و مسائل پرونده هسته ای و ... چیست، گفت: اولین کلمه و شعار انقلاب اسلامی استقلال است و هر دولتی می‌خواهد با ما رابطه داشته باشد باید استقلال ما را محترم بشمارد و اگر در هر رابطه ای استقلال مخدوش شود آن رابطه فایده ای ندارد.

وی افزود: ما نه ظلم می‌کنیم نه ظلم می‌پذیریم بلکه آمده‌ایم یک الگوی جدیدی خلق کنیم نوع رابطه ما از نوع رابطه استکباری نیست و قدرت دیپلماسی ما در سیاست خارجی در صداقت، منطق و عدالت خواهی ما است که قدرت نرم ما را نشان می‌دهد.

این کاندیدا تصریح کرد: ما آماده مذاکره با هر کشوری هستیم به شرطی که بخواهد احترام متقابل را رعایت کند و قبول کند که ما ملتی هستیم که انقلاب کرده‌ایم.

حداد عادل اظهار داشت: من باور دارم که آمریکایی روزی بر سر مذاکره با ایران خواهند نشست که مطمئن شوند ملت ایران در برابر آن‌ها عقب نشینی نخواهد کرد و ما در میز مذاکره به صورت منطقی حرف خود را بزنیم.

وی گفت: این سیاست ما است ملت ما یک ملت حسینی است و ملت هیهات من ذله است و ملتی نیست  که استقلال و عزت خود را برای فشار اقتصادی از دست بدهد؛ این ملتی که جنگ تحمیلی را اداره کرده مطئنا مقاومت می‌کند و قطعاً تاثیر مثبت خواهد داشت.

این کاندیدا در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که اگر رئیس جمهور شدید برنامه شما برای دانش آموزان و حوزه آموزش و پرورش و علوم فناوری چه خواهد بود، گفت: من با این که در دانشگاه تدریس دکتری می‌کند اما معلم دبیرستان هم هستم و افتخار می‌کنم که معلم مدرسه‌ام من کلید حل مشکلات کشور را در آموزش و پرورش می‌بینم و هر گونه اصلاحی از آموزش و پرورش آغاز می‌شود.

وی افزود: در این زمینه فعالیت زیادی کرده‌ام و بودجه آموزش و پرورش هزینه ای نیست بلکه در این جا آدم نو با عالم نو ساخته می‌شود به قول حافظ عالمی از نو باید ساخت از نو آدمی.

حداد عادل تصریح کرد: بنده هم برای آموزش مدیران ارشد کشور و هم برای دانشجویان آموزش معطوف به کار و پژوهش معطوف به صنعت را پیگیری خواهم کرد و دولت من دولت دانش بنیان خواهد بود.

این کاندیدا اظهار داشت: بنده اصرار دارم که آموزش نوجوانان و جوانان ما در دوران راهنمایی و دبیرستان متناسب با عدالت، معیشت و بدون تبعیض صورت گیرد و این طور نمی‌شود که روستاها را در این زمینه به صورت آموزش مکیدن روستایی و آوردن به شهرها نگه داشت.

وی افزود: یک قولی به جوانان کشور می‌دهم و آن این است که نهضت ازدواج آسان را برپا می‌کنم تا این را از من مطالبه کنند.

حداد عادل در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که اگر دولت تقوا و تدبیر شکل بگیرد رئیس دولت چه مقدار انتقاد پذیر خواهد بود و نحوه تعامل شما با مخالفان چگونه است، گفت: گواه عاشق صادق در آستین می‌باشد بنابراین من این مسئله را به آینده حواله نمی‌دهم بلکه از خودم در این زمینه می‌گویم بنده وقتی رئیس قوه مقننه بودم هر دو هفته یک بار روزهای چهارشنبه ساعت 1 بعد ازظهر نشست خبری داشتم و همه خبرنگاران به صورت منظم اعم از اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل به صورت آزادانه سؤال خود را می‌پرسیدند.

وی خاطر نشان کرد: آزادی سؤال را بهترین مصداق امر به معروف می‌دانم و مردم و رسانه‌ها در این زمینه آزاد خواهد بود و در دولت خودم ماهی یک بار با رسانه‌ها نشست خواهیم داشت و گزارشی را خواهیم داد.


کابینه‌ام را طی 12 روز آینده معرفی می‌کنم/می‌خواهم اقتصاد ایران را صاحب‌دار کنم

محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه "انتخاب ایرانی" شبکه جام جم گفت: شعار من سلام بر زندگی و یا ابالفضل است زیرا اقتصاد بخش مهمی از زندگی مردم است.  
 
وی با اشاره به اینکه امروزه نوبت زندگی کردن فرا رسیده است، افزود: سیاست، امنیت و قدرت سرجای خود قرار گرفته است ولی متاسفانه زندگی مردم در جای مناسب خود قرار نگرفته است.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ما می‌خواهیم به زندگی مردم توجه کنیم،‌اظهار داشت: ما می‌خواهیم نیرو، توان و پتانسیل‌مان را در صحنه زندگی مردم بیاوریم و کیفیت زندگی مردم را ارتقا بخشیم.  
 
محسن رضایی با بیان اینکه کیفیت زندگی مردم تنها معیشت نیست افزود: معیشت برای من خیلی مهم است به همین دلیل در رشته اقتصاد تحصیل کردم.
 
رضایی با اشاره به اینکه اقتصاد بخش مهمی از زندگی مردم است، خاطرنشان ساخت: اخلاق، معنویت، عزت و هویت و شخصیت جوانان ایرانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.  
 
وی با اشاره به اینکه وقتی جوان ایرانی از اعتیاد در کف خیابان‌ها می‌افتد احساس می‌کنم بمبی در وسط خیابان منفجر شده است، گفت: ما می‌خواهیم زندگی مردم را چه در داخل و چه در خارج از کشور درست کنیم.
 
رضایی با اشاره به اینکه همان مقدار که جنگ نظامی مهم است، جبهه زندگی هم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اظهار داشت:‌ ایرانیان باید همچون دوران دفاع مقدس با یکدیگر بسیج شوند و من مطمئن هستم ما می‌توانیم بهترین زندگی را برای ایرانیان داخل و خارج از کشور فراهم کنیم.  
 
رضایی با اشاره به اینکه عوامل بسیاری برای رسیدن به زندگی ایده‌آل دخیل است اظهار داشت: من مطمئن هستم می‌توانیم بهترین زندگی را برای ایرانیان فراهم کنیم. 

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه هدف شما از کاندیداتوری چیست، گفت: من وقتی جنگ تمام شد در پاسخ به سوال دوستانم که پرسیدند تهدید بعدی ایران چیست؟ گفتم تهدید بعدی ایران پیشرفت و اقتصاد است. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه من قبل از دوران جنگ در رشته مکانیک تحصیل می‌کردم اما پس از دوران جنگ نیاز کشور را در زمینه اقتصاد دیدم بنابراین در رشته اقتصاد مشغول به تحصیل شدم، بیان کرد: اقتصاد ما باید دچار تغییر اساسی شود و همیشه معتقدم بودم مسیر موفقیت از عقلانیت عبور می‌کند زیرا عقل بستر اصلی خرد و بستر اصلی دانش از جمله بسترهای اصلی به شمار می‌آید. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ما باید از توکل و توسل و همچنین حالت‌های عرفانی استفاده کنیم، ادامه داد: ما باید همه مراحل را به دقت طی کنیم. 
 
رضایی با اشاره به اینکه 15 سال از حضور من در مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گذرد، گفت:‌ طی بیست و چند سال گذشته هر کسی مسیر مرا دنبال کند می‌بیند دغدغه‌های من یا اقتصادی و یا فرهنگی بوده است، بنابراین به همین منظور در انتخابات آمده‌ام تا این فرمان را به دست بگیرم و تحولی را در اقتصاد و فرهنگ جامعه ایجاد کنم.  
 
وی با اشاره به اینکه انشاءالله با کمک مردم و اندیشمندان تحولات اساسی ایجاد خواهد شد، اضافه کرد: من در این 15 سال درست است که رئیس جمهور نبودم اما بستر خوبی را فراهم کرده‌ام یعنی سیاست‌های کلی اقتصاد، فرهنگ، مسائل داخلی و اجتماعی را تهیه کرده ‌ام و به تصویب رسانده‌ام که پشتوانه محکمی به شمار می‌آید. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه سیاست‌های کلی  که در تعامل با هزاران کار کارشناسی با کارشناسان کشور است پشتوانه خوبی برای من خواهد بود، افزود: این سیاست‌های کلی در مجمع تشخیص مصلحت به تصویب رسیده است و امضای آن از رهبر معظم انقلاب گرفته شده، بنابراین این امر پشتوانه خوبی برای من خواهد بود. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه من خودم را برای کار و دانش آماده می‌بینم ادامه داد: من آمادگی کامل علمی، روحی و برنامه‌ای را در خود آماده کردم و کافی است فرمان را در دست بگیرم تا تحول ایجاد کنم.
 
رضایی با اشاره به اینکه بنده تجربه بسیار بزرگی را در رابطه با بحران‌های ایران دارم گفت: من تجربه‌های خوبی را قبل و پس از انقلاب در رابطه با شورش‌ها، جنگ، تحریم‌های اقتصادی و در مسئله سازندگی بعد از دفاع مقدس دارم. 
 
وی با اشاره به اینکه آمادگی‌های علمی و روحی خوبی دارم، اظهار  داشت:‌ وزرای خود را هنوز مشخص نکردم ولی کاندیداهای هر وزارتخانه مشخص است.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه من برای هر وزارتخانه 4 یا 5 کاندیدا را انتخاب کرده‌ام بیان کرد: لیست نهایی را در 12 روز آینده ارائه خواهم داد. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برای مهار تورم در ایران چه برنامه‌ای دارید، گفت: من مشکل  اصلی کشور را در این می‌دانم که کشور از لحاظ اقتصادی صاحب ندارد و این در حالی است که امنیت، انتخابات و دین دارای صاحب است. 
 
رضایی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران متاسفانه طی صد سال اخیر هیچگاه صاحب نداشته است تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه‌ای در ابتدا تشکیل شد اما این سازمان نمی‌توانست با مدیران و رهبران اداری کشور تعامل اساسی داشته باشد. 
 
وی گفت: من می‌خواهم اقتصاد ایران را برای اولین بار صاحب‌دار کنم،‌ یعنی می‌خواهم یک شورای عالی اقتصاد ملی را درست کنم.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه من از تجربه کشورهای شرقی و غربی بهره برده‌ام بیان کرد: من می خواهم صاحب اقتصاد ایران را درست کنم و یک تیم هفت نفره از افراد بسیار مسلط، قوی و توانمند را بر سر کار بگذارم. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مسئله بیکاری و گرانی حدود 40 سال است که وارد اقتصاد ایران شده است، افزود: دولت‌های بسیاری آمدند و رفته‌اند و همه گفته‌اند که ما گرانی و بیکاری را حل خواهیم کرد.
 
رضایی با اشاره به اینکه بیکاری و گرانی از آثار بی صاحب بودن اقتصاد ایران است، خاطرنشان ساخت: بیکاری و گرانی از آثار بیماری است که اگر این بیماری حل شود گرانی و بیکاری هم همچون مسائل دیگر حل خواهد شد. 
 
وی با اشاره به اینکه اگر این بیماری حل نشود مشکلات ما پابرجا خواهد بود، افزود: ما برای حل این بیماری ابتدا از شورای عالی اقتصاد شروع خواهیم کرد و در کنار هر وزارتخانه‌ای، وزارتخانه‌ دیگری را در سایه ایجاد خواهیم کرد. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ما اقتصاد شهر و روستا را ساماندهی خواهیم کرد، ادامه داد: ما می‌خواهیم مدیریت اقتصاد کشور را به تعمیرگاه ببریم و آنرا از بالا تا پایین نوسازی کنیم. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: برای گرانی‌ها تورم را در ایران یک  اژدهای چند سر می‌دانم زیرا به یک سر اژدها حمله می شود و اژدها با چند سر دیگرش مقابله می‌کند. 
 
رضایی با اشاره به کسری بودجه کشور گفت: باید انضباط مالی و کسری بودجه را حل کرد ولی به موازات این موضوع وابستگی‌مان را باید به دلارهای نفتی کاهش دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی در کشور ضعیف است، افزود: کارآفرینان باید مورد حمایت قرار بگیرند که متاسفانه تاکنون این امر صورت نگرفته است.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه کارآفرینی و تولید شغل را باید در کشور درست کنیم، ادامه داد: باید سفته‌بازی و نقدینگی را در کشور سر و سامان دهیم. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نظام آموزشی کشور گفت: نظام آموزشی ما قبل از انقلاب تاکنون با مشکلات عدید‌ه‌ای مواجه بوده است. 
 
رضایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برنامه‌های اقتصادی شما چیست، اظهار داشت: تحول در کشاورزی، سامان دادن به یارانه‌، آزادسازی سهام عدالت و طرح کوثر بانوی  ایرانی از جمله برنامه‌های اقتصادی من در 4 سال آینده خواهد بود. 
 
وی با اشاره به  اینکه طرح کوثر بانوی ایرانی در 10 محور اساسی مد نظر قرار گرفته است، تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم بانوان را تبدیل به گداپروری کنیم زیرا می‌خواهیم زنان کشور را از تمام جهاد به استقلال مورد نظر برسانیم.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما چه برنامه‌ای برای رفع تحریم‌های اقتصادی مدنظر دارید، خاطرنشان ساخت:‌ من این اعتقاد را ندارم که اگر تحریم برطرف شود ما به زمان قبل از تحریم‌ها برخواهیم گشت، زیرا آن شرایط، شرایط مطلوب ما است. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آیا ما در سال 87 گرانی نداشتیم، آیا در سال 73 گرانی نبود و آیا در سال 53 و 54 گرانی شدید نداشته‌ایم؟
 
رضایی با اشاره به اینکه مسئله تحریم بسیار مهم است، ادامه داد: تحریم به مشکلات موجود کشور اضافه شده است یعنی باید به فکر مسائل اساسی کشور باشیم. 
 
وی با اشاره به اینکه باید به دور پیشرفت بیافتیم اضافه کرد: باید از حالت نظاره‌گر و تماشاچی بودن خود را دور کنیم و به سمت دوری از تحریم برای تعامل موثر برسیم. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه باید تحریم‌ها را خنثی و رفع کرد ادامه داد: ما باید به وضعیت مطلوب اقتصادی از طریق دیپلماسی برسیم. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به استراتژی قیچی افزود: لبه بالای قیچی دیپلماسی و لبه پایین آن کارآمدی اقتصادی است. 
 
رضایی با بیان اینکه دنیا به دنبال این نیست که منافع خود را به ما بدهد، تصریح کرد: ما باید به فکر منافع خود باشیم. 
 
وی با بیان اینکه ما باید به طرف مقابل نشان دهیم که از موضع برابر صحبت می‌کنیم، افزود: ما باید پیشرفت‌های خود را چند برابر کنیم. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مسئله اصلی عبور از بحران و جهش در پیشرفت است بنابراین من به دنبال هر دو اینها هستم زیرا لازمه سیاست قیچی این مسائل است. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه باید تحریم‌ها را کاهش دهیم، خاطرنشان ساخت:‌ من جلوی تحریم‌های جدید را خواهم گرفت و تحریم‌هایی را که تاکنون بوده است را کاهش خواهم داد. 
 
رضایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در زمینه تنش‌زدایی چه برنامه‌ای دارید، گفت: یکی از مسائل اصلی ما سیاست خارجی و ما هم به عنوان بازیگر منطقه‌ای و بازیگر بین‌المللی دارای مسئولیت هستیم، بنابراین باید از تعاملات جهانی برای پیشرفت کشور استفاده کنیم. 
 
وی با اشاره به  اینکه ما نسبت به ملت خود دارای مسئولیت هستیم و باید از فضاهای بین‌المللی استفاده کنیم، اظهار داشت: ما به عنوان بازیگر بین‌المللی دارای مسئولیت‌های بسیاری هستیم و باید در این رابطه ایفای نقش کنیم. 
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما مسئول هستیم گر یک ریال به کشور دیگری بدهیم باید یک ریال دیگر برای مردم بیاوریم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه باید بسترهای منطقه‌ای و بین‌المللی را برای پیشرفت کشور فراهم کنیم،‌تصریح کرد: من از تخریب دیگران پلکانی برای خود درست نمی‌کنم. 
 
رضایی با اشاره به اینکه باید در سیاست خارجی تغییر جدی صورت گیرد، افزود: ما باید از این فضای بین‌المللی، منطقه‌ای و اسلامی استفاده کنیم. 
 
وی با اشاره به وجود فضاهای لازم در حوزه تمدن ایرانی گفت: حوزه فضا و تمدن اسلامی ما در 200 سال پیش دوبرابر ایران کنونی بوده است. 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ایران کشور موثر اسلامی است، بیان کرد: ما نیاز به تغییر جدی در سیاست خارجی داریم 
 
 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما نباید فراموش کنیم ایران در چند تمدن پیش مهد عدالت، تمدن و فرهنگ بوده است. 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ارتباط با تغییرات در دولت‌ها اظهار داشت: سلایق شخصی را به منافع ملی ترجیح می‌دهیم و از صفر شروع می‌کنیم و با تغییر وزیر، تمام تجارب گذشته را متاسفانه از دست می‌دهیم؛ از جمله کارهای من در این زمینه این است که سیاست ایران را منهای شخص خود و تیمم، ساماندهی می‌کنم تا یک سرمایه‌ای برای ملت ایران باقی بماند.  
رضایی در ادامه افزود: دیدگاه من این است که با یک دست ایستادگی سیاسی و با دستی دیگر پیشروی اقتصادی و فرهنگی داشته باشیم یعنی سیاست خارجی ما براساس ارزش‌ها و منافع ملی تعریف می‌شود.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مشکل ما این است که دنیا نمی‌داند با ما چگونه رفتار کند، اظهار داشت: دنیا می‌گوید ما نمی‌دانیم چگونه برخورد کنیم، خاتمی یک طور رفتار می‌کند و احمدی‌نژاد به گونه‌ای دیگر و از من می‌پرسند شما چه رفتاری در ارتباط با سیاست خارجی دارید و من باید صریح اعلام کنم که از ارزش‌های ایران و انقلاب اسلامی کوتاه نمی‌آیم اما منافع ملی‌مان را می‌خواهیم و قابل تعامل هستیم و هیچ محدودیتی برای تعامل نداریم.  
 
وی افزود: در بسیاری از مسائل می‌توانیم با دنیا تعامل کنیم و مسئولیت منطقه‌ای را نیز می‌پذیریم و به طور مسئولانه در منطقه عمل می‌کنیم لذا امنیت افغانستان،‌بحرین،‌سوریه، لبنان و فلسطین برای ما مهم است.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به نقش ایران در منطقه گفت: یکی از کارکردهای ما این است که اوضاع نابسامانی که اکنون در منطقه حکمفرماست از حضور نیروهای بیگانه و اقدامات افراط‌ گرایان پاک کرده و نقش فعال داشته باشیم و امنیتی در منطقه ایجاد کنیم که تجارت در منطقه و بویژه برای ایران فراهم شود.  
 
رضایی با بیان اینکه ارزش‌ها نباید با تقابل همراه باشد،‌گفت: منافع ملی نباید زیر پای ارزش‌ها از بین برود و بالعکس و راه حل آن این است که وارد دیالوگ جدیدی شویم و خیلی صادقانه و شفاف با رقبا و حتی با دشمنان مواضع‌مان را صریح بیان و نقاط تقابلی را تعریف کنیم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه یادآور شد: به جز رژیم صهیونیستی نقاط تعامل فراوان با دیگر کشورها داریم که البته اختلاف نظرهایی هم وجود دارد که ما از آنها به سادگی عبور نمی‌کنیم اما به شکل افراطی مسائل را دنبال نکرده بلکه سعی داریم با گفتگو به یک نقطه نظر مشترک برسیم.
 
وی با اشاره به  موازنه نسبی در دیدگاه خود اظهار داشت: ما موازنه مثبت و منفی را تاکنون تجربه کردیم و اکنون به دنبال برقراری موازنه نسبی هستیم که به نظر من استراتژی جدیدی خواهد بود که ما را از این مسیر عبور خواهد داد.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تصریح شبکه خویشاوندی بیان کرد: شبکه‌ای برای همه ایرانیان و فارسی‌زبانان درست می‌کنم که یک شبکه انسانی اعم از تاجیک، افغان، ازبکستان،‌قفقاز و ایرانی‌ها در آن فارغ از بحث‌های سیاسی به مباحث اقتصادی و فرهنگی بپردازند و حتی مخالفین هم می‌توانند در این شبکه فعالیت داشته باشند.  
 
رضایی به ایجاد شبکه دیپلماسی نخبگان اشاره کرد و اظهار داشت: بدون نخبگان نمی‌توانیم مشکلات خود را حل کنیم و نخبگان شامل ورزشکاران، هنرمندان،‌دانشمندان ، تجار و پزشکان ایرانی هستند که باید از این ظرفیت فوق العاده استفاده کنیم که البته بعضی‌ها این را همان دیپلماسی عمومی می‌دانند که من مخصوصا می‌خواهم آنرا تفکیک کنم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه افزود: معتقدم دیپلماسی نخبگان می‌تواند پتانسیل عظیمی برای ما داشته باشد و می‌خواهم بگویم که ایران را برای همه ایرانی‌ها می‌دانیم و ایرانی‌ها در همه جای دنیا شهروند ایرانی محسوب می‌شوند.
 
وی تاکید کرد:‌در مجموع به دنبال بسیج عظیمی از همه ایرانی‌ها هستیم که بتوانیم مسیر سیاست خارجی‌مان را بهبود ببخشیم.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به طرح اتحادیه آسیای جنوب غربی، تشریح کرد: این اتحادیه شامل 25 کشور که بین چین، هند، روسیه، اروپا و آفریقا قرار گرفته‌اند می‌شود که یک منطقه جدید را تعریف کرده‌ایم که در چشم‌انداز هم به آن اشاره شده که در اولین فرصت آنرا مطرح می‌کنم.  
 
رضایی در پاسخ به سوالاتی مبنی بر برنامه‌های وی در راستای پیشرفت برنامه‌ هسته‌ای و اعتمادسازی در رابطه با فناوری هسته‌ای اظهار داشت: خوشبختانه تجربه خوبی داریم البته تلخ هم هست چون ما فراز و نشیب‌های بسیاری در مذاکرات هسته‌ای داشته‌ایم و من مذاکرات هسته‌ای را از این فراز و فرودها بیرون می‌آورم و آنها را وارد جدیت می‌کنم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: برداشت من این است که آمریکایی‌ها نمی‌خواهند وارد مذاکره جدی با ما بشوند و دلیلش را این می‌دانم که آمریکا با کمک انگلیس و اسرائیل می‌خواهد این شرایط را طولانی کنند تا این مذاکرات سبب تاثیر کامل تحریم‌های اقتصادی بر جامعه ایران شود.
 
وی تاکید کرد: من این روند را قبول ندارم و ادامه مذاکرات را وقت‌کشی می‌دانم؛ چند سال می‌خواهد این مذاکرات ادامه پیدا کند، باید بحث مذاکرات را بیاوریم سرنقطه‌ای که به یک تفاهم درست و دوطرفه برسیم و شرایط را طوری قرار نمی‌دهم که عزت ملی حفظ بشود اما راه باز شود.
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌عزت ملی ما در دو حالت شکسته می‌شود و آن این است که به کلی فناوری هسته‌ای را کنار بگذاریم و یا اینکه بر وضع موجود خود در حالت تحریم‌ها پایدار بمانیم.
 
رضایی با بیان اینکه ما اقتدار و حکمت را کنار هم خواهیم گذاشت و راهی پیدا خواهیم کرد اظهار داشت: این راه مشخص شده است ولی باید برای نهایی شدن طرح‌ام پس از به عهده گرفتن ریاست جمهوری آنرا خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه دهم.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اضافه کرد:‌بنا دارم به وقت‌کشی و طولانی شدن مذاکرات هسته‌ای پایان دهم و طرحی را اجرایی کنیم که عزت ملی حفظ شود و همچنین راه پیشرفت اقتصادی، فرهنگی و تعاملات بین‌المللی نیز هموار شود.  
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تسهیل روابط تجاری و فعالیت های بازرگانی و بانکی چه برنامه‌ای دارید و همچنین چه تدبیری برای بسته‌شدن حساب‌های بانکی اندیشیده‌اید، افزود:‌ مشکلات ایرانیان خارج از کشور تنها این موارد مطرح شده نیست و من معتقدم بخش دیگر مشکلات ایرانیان خارج از کشور مسئله فرزندان، مسئله سربازی و مشکلات حقوقی است.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: موارد عنوان شده از جمله مباحثی است که مایلم یکی یکی به آنها رسیدگی کرده و برای آنها وقت بگذارم و از اهرم ها و پتانسیل‌هایی که در خارج داریم استفاده کنیم.  
 
رضایی با اشاره به مسئله اقتصاد و تجارت گفت: من می‌خواهم یک جهش اقتصادی در کشور بوجود بیاورم و وقتی که نمی‌توانیم حساب‌های بانکی را جابجا کنیم و تجارت ما مسدود شده است باید برای این مسئله فکری کرد، باید برای این محاصره تجاری ستاد تشکیل دهیم و اولین قدم این است که تحریم بانک مرکزی باید برداشته شود و آمریکایی‌ها را باید وادار کنیم که دست از این کار بکشند.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تا زمانی که تحریم بانک مرکزی بخواهد برطرف شود ما می‌توانیم با کشورهای مختلف توافقاتی انجام دهیم، بیان کرد: این توافقات می‌تواند جابجایی حساب‌ها را تسهیل کند،‌مخصوصا با ترکیه و چین و کشورهای همسایه و اروپایی می‌توانیم این تعامل را داشته باشیم اما نه اینکه مثل آن چند میلیارد دلاری باشد که در یک بانک کشور آسیایی قرار گرفت و آمریکایی‌ها آنرا بلوکه کردند. سعی خواهیم کرد توافقاتی را با کشورها انجام دهیم تا مشکلات تجار ما حل شود.  
 
وی گفت:‌ قبول ندارم که وزارت خارجه ایران تنها در بعد تشریفاتی با سران کشورهای دیگر تعامل داشته باشد و تنها گزارش بدهند که چند رئیس‌جمهور و نخست وزیر دیدیم، این در جای خود خوب است.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مگر سفیر چین و ژاپن در کشور ما صبح تا شب در کارخانجات و بازار ایران نیستند و به دنبال ایجاد قراردادهای جدید نیستند پس باید سعی کنیم سفرایی که در کشورهای خارجی می‌گذاریم در درجه اول اقتصاددان و اقتصادی باشند و توان‌شان را برای حل مسئله تجار به کار گیرند.  
 
رضایی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر ورود و خروج ایرانیان خارج از کشور گفت:‌ من حتما این مسئله را پیگیری می‌کنم مخصوصا ایرانی‌هایی که بخواهند سرمایه وارد ایران کنند و من خودم طرح‌های اقتصادی و دانش‌بنیان را تضمین می‌کنم و اجازه نمی‌دهم یک ایرانی دانش و سرمایه‌اش را وارد ایران کند و کسی مزاحم آن شود؛ هر کسی با این دسته از افراد مواجه شود با من طرف است و چه کاسب کف خیابان باشد، چه گروه‌های تندرو و ... باشد و البته در یک چارچوب عمل خواهیم کرد.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این توان را دارم وقتی به یک ایرانی قول می‌دهم با یک توان به صحنه بیایید و سرمایه علمی و اقتصادی خود را وارد ایران کند،‌حمایت‌اش کنم و برای آنهایی که تنها می‌خواهند برای گردشگری به ایران بیایند مسائل‌شان را دنبال خواهم کرد.  
 
وی با اشاره به ایجاد دفاتر حقوقی گفت: با کمک ایرانیان خارج از کشور دفاتر حقوقی را وسیع و گسترده ایجاد می‌کنیم و در حقیقت مشاوره حقوقی تنظیم می‌کنیم که هر ایرانی که مشکل دارد با مراجعه به این دفاتر مسائل خود را پیگیری و حل کند.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین اظهار داشت: برای حل مسئله سربازی نیز تیمی تشکیل داده‌ام که کسانی که یک بار از ایران رفته‌اند و الان می‌ترسند ترسی نداشته باشند در دولت من این مسئله پیگیری می‌شود و ما ایرانی‌های خارج از کشور را پاره تن خود می‌دانیم و بخشی از مسئولیت ما به خارج از مرزها معطوف می‌شود و ما نمی‌توانیم فقط تمرکزمان به داخل کشور باشد و به آن دسته از افرادی که خارج هستند تعهدی نداشته باشیم.  
 
رضایی در پاسخ به مشکل تامین ارز برای دانشجویان برنامه جذب فارغ‌التحصیلان خارج از کشور و انتقال دانشجویان به داخل گفت: من مخالف این هستم که برای رای آوردن شعار دهیم که همه مسائل را می‌توانیم حل کنیم و ایران را به یک بهشت تبدیل می‌کنیم و اگر صحبت‌هایی می‌کنم بر این اساس است که با خود حساب و کتاب کردم که می‌توانم برنامه‌هایی را اجرا کنم و قطعا شما می‌دانید که ذخایر ارزی ما کم شده و اکنون یک میلیون بشکه نفت ما را نمی‌خرند و درآمد ارزی کاهش پیدا کرده است بنابراین ما با مشکلاتی مواجه هستیم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مشکلات دانشجویان خارجی را مثل مشکلات دانشجویان داخل می‌دانیم و اینگونه نیست که تا کمبود ارز پیدا کردیم ارز دانشجویان خارج از کشور را کم کنیم و من این را قول می‌دهم که عدالت بین دانشجویان داخل و خارج را برقرار می‌کنم. 

وی با اشاره به انتقال دانشجویان از خارج کشور به داخل اظهار داشت: در برخی موارد مثل تاجیکستان دانشجویان تعامل به بازگشت به داخل دارند و من تیمی تشکیل داده‌ام که رسیدگی کنند و این عزیزان به داخل کشور بیایند و هزینه‌های‌شان را کاهش دهیم.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین به ایجاد شغل برای دانشجویان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: برای دانشجویان کارهای اقتصادی که در ارتباط با داخل کشور باشد تعبیه کرده‌ایم به صورتی که رابطه‌ای که بین تجار و بنگاه‌های اقتصادی با خارج از کشور برقرار می‌کنیم و این بنگاه‌ها بتوانند چند دانشجوی خارجی را در جریان کسب و کار خود وارد کنند به بنگاه‌ها و تجار امتیاز وام‌دهی به آنها ارائه می‌دهم و این طرح بسیاری از دانشجویان خارج از کشور را تحت پوشش اقتصادی قرار می‌دهد و مشکلات اقتصادی آنها نیز حل و فصل می‌شود و اجازه نمی‌دهم عزت یک دانشجوی ایرانی در خارج از کشور خرد شود.
 
رضایی در پاسخ به این سوال که چه برنامه‌ای برای شناساندن ایران به کشورهای دیگر و تغییر نظر آنها نسبت به ملت ایران دارید، اظهار داشت: متاسفانه فضاسازی علیه کشور زیاد است و ما کم‌کاری‌هایی در این زمینه داریم که من در زمینه افکار عمومی و گردشگری تلاش خواهم کرد تا چهره واقعی ایران اسلامی و انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان دهم.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اذعان داشت: تمام زمینه گردشگری که در جهان پراکنده است ما به صورت یکجا در ایران داریم اعم از گردشگری طبیعت، سلامت، پرندگان و آثار باستانی را داریم که می‌توانیم از این پتانسیل استفاده بسزا داشته باشیم.  
 
وی با اشاره به ایجاد توریست سلامت گفت:‌ما می‌توانیم با ایجاد سه شهر سلامت گردشگری توریسم سلامت فراهم کنیم که تنها برای درمان به این شهرها رجوع کنند.  
 
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین در ارتباط با گردشگری مذهبی بیان کرد: یک پتانسیل خیلی عظیمی در بعد گردشگری مذهبی داریم که از آن خوب  استفاده نمی‌کنیم و در نهایت یکی از ستون‌های عظیمی که می‌خواهیم زیر ستون اقتصادی کشور بزنیم و از حالت تک محصولی آنرا خارج کنیم مسئله گردشگری است که به آن خواهیم پرداخت.  
 
رضایی در پایان خاطرنشان کرد: ما و شما دنبال یک رویای مقدس هستیم و می‌خواهیم دوباره خود را پیدا کنیم اما نه آن ایران بزرگ اسلامی که در دوره‌های صفویه و قبل از اسلام که لشکرکشی می‌کردند نیست چرا که ما نیازی به آن نداریم بلکه می‌خواهیم تمام حوزه‌های تمدنی ایران را با فرهنگ و اقتصاد احیا کنیم. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.