سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در دیدار رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس با جلالی مطرح شد

لزوم تقويت ارتباط دانشگاه با حوزه اجرا

رئیس مرکز پژوهش های مجلس کار پژوهشی برای تصویب قوانین را ضروری دانست و افزود: ارتباط دانشگاه با حوزه اجرا ضعیف و ناقص است که باید این امر در کشور تقویت شود.

به گزارش حوزه مجلس باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، محمد رجبی رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس و معاونان وی امروز ( شنبه 11 خرداد ماه) با کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در محل این مرکز دیدار و گفتگو کردند.

 جلالی در این دیدار پس از تشریح ساختار سازمانی و معاونت‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: تمام لوایحی که از جانب دولت به مجلس می‌آید در این مرکز مورد بررسی قرار می‌گیرد و نقطه نظراتی از سوی کارشناسان مرکز در زمینه‌های تخصصی بیان می‌شود و از سوی دیگر فرآوری طرح‌های ارائه شده در مجلس در مرکز پژوهش‌‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در ارائه طرح‌های فوریتی هم مشورت‌هایی با کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس انجام می‌شود، تصریح کرد: در بخش‌های نظارتی هم پایش‌هایی به سفارش نمایندگان انجام می‌شود یا پایش‌هایی در زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، انرژی و مسائل سیاست داخلی و خارجی از سوی خود مرکز انجام گرفته و گزارش‌هایی در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه قوانین برای تصویب نیاز به کاری پژوهشی دارند، توضیح داد: در کنار این فعالیت‌ها مرکز پژوهش‌های مجلس به کار نشر کتاب و مجله علمی پژوهشی می‌پردازد و در حوزه تالیف و ترجمه فعالیت‌های خوبی را انجام می‌دهد.

وی با ابراز امیدواری بر ارتقاء همکاری‌های مرکز پژوهش‌ها و کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس، یادآور شد: امیدوارم مسیر این همکاری‌های مشترک بین دو مرکز به ارتقاء کار کشور، مجلس و نمایندگان مردم منتهی شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری نامگذاری سال 90 به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، گفت: در سال گذشته برای تهیه طرح حمایت از تولید ملی جلسات مختلفی گذاشته شد و از بخش خصوصی هم نمایندگان حضور داشتند که از آرا و نظرات کارشناسی آنها به خوبی استفاده ‌شد و باید در تهیه تمامی طرح‌ها از نظرات صاحبان تجربه استفاده شود.

وی ادامه داد: ارتباط دانشگاه با حوزه اجرا ضعیف و ناقص است که باید این امر در کشور تقویت شود که مرکز پژوهش‌ها در طول سال‌های متمادی فعالیت خود تا حدودی زمینه این همکاری را به وجود آورده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تاکید بر نقش شورای راهبردی در این مرکز، افزود: این شورا از سه ضلع بهترین نمایندگان نمایندگان این دوره مجلس و نمایندگان ادوار در حوزه‌های تخصصی، شاخص‌ترین نیروهای دانشگاهی و بهترین نیروهای دارای تجربه در امور اجرایی دولتی و خصوصی که می‎‌توان از آنها در امور فکری و مشاوره‌ای استفاده کرد.

محمد رجبی در ادامه این دیدار با تاکید بر اینکه زمینه‌های همکاری بین مرکز پژوهش‌ها و کتابخانه، موزه و مرکز مجلس وجود دارد، تصریح کرد: 220 هزار برگ سند مشروح مذاکرات در این مرکز وجود که این اسناد از سوابق قوانین و مقررات اولین جلسه تشکیل شورای ملی تا آخرین جلسه است.

وی ادامه داد: وجود اسناد مشروح مذاکرات مجلس زمینه همکاری مرکز پژوهش‌ها و کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس را به وجود می‌آورد چراکه بسیاری از تحقیقات و پژوهش‌ها نیازمند سوابق و فعالیت‌های قبلی مجلس است که کتابخانه، موزه و مرکز اسناد یک منبع قابل وصول در اختیار مرکز پژوهش‌های مجلس است.

رجبی افزود: کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس این آمادگی را دارد که رساله‌های دانشجویی مرتبط با مجلس را به صورت کتاب، رایگان منتشر کند.

در پایان این دیدار مرکز پژوهش‌های و معاونان کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه همکاری بیشتر دو مرکز بیان کردند.

همچنین در پایان جلسه مقرر شد جلسات بین کتابخانه، موزه و مرکز اسناد و مرکز پژوهش‌های مجلس به صورت منظم برگزار شود و با تشکیل کمیته‌ای مشترک زمینه تهیه، تنظیم و امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترکی جهت ارتقاء همکاری‌های دوجانبه به‌وجود آید.

انتهاي پيام/

برچسب ها: دانشگاه ، اجرا ، ارتباط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.