سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شرکتهاي اصلي اينترنتي جهان پيشنهاد جاسوسي براي دولت انگليس را رد کردند

نمايندگان شرکت هاي بزرگ اينترنتي از جمله "فيس بوک"، "گوگل"، "مايکروسافت"، "ياهو" و "توئيتر" با ارسال نامه اي براي وزارت کشور انگليس درخواست دولت آن کشور براي در اختيار قرار دادن اطلاعات کاربران انگليسي در فضاي مجازي به آن وزراتخانه را رد کرده اند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از صداي روسيه، در اين نامه آمده است که شرکتهاي مذکور از همکاري با کاربران دستگاه اطلاعاتي انگليس که با استفاده از نرم افزار موسوم به "منشور" قصد دسترسي به اطلاعات کاربرانه آن شرکتها را داشته اند خودداري ورزيده اند. 

دولت انگليس در صدد است تا با تصويب قانوني اختيار بيشتري به پليس آن کشور براي جاسوسي اطلاعات شهروندان انگليسي در فضاي مجازي بدهد. اين فرآيند دسترسي پليس انگليس به محتويات ايميل و فعاليت کاربران در سايت هاي اجتماعي را نيز شامل مي شود.

دولت انگليس بار ارسال نامه اين شرکتها از آنان خواسته بود که اطلاعات کاربران که "خري بالقوه" براي آن کشور هستند را در اختيارشان قرار دهند. 

دولت انگليس لابي گري خود براي استفاده از نرم افزار جاسوسي "منشور" را به بهانه مبارزه عليه تروريسم انجام مي دهد و قصد دارد اقدام غير قانوني خود را توجيه نمايد. 




برچسب ها: انگلیس ، جاسوسی ، اینترنت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.