سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

بها دادن به نیروی انسانی باعث رشد اقتصادی در جامعه می شود

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی اظهار داشت: بها دادن و آموزش به نیروی انسانی باعث رشد اقتصادی در جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، یونس فاتح در جلسه شورای کنفرانس استراتژیک مدیران منابع انسانی با بیان این مطلب افزود: کشورهایی که در آن ها بها دادن به نیروی انسانی و آموزش بیشتر به چشم می خورد از پیشرفت های بالایی در تمامی حوزه ها برخوردارند.

وی با بیان اینکه نگاه استراتژیک به منابع انسانی موضوعی است انکار ناپذیر که با گذر زمان و ایجاد تحولات روز افزون محیطی به آن افزوده می شود، افزود: فضای شکل گیری استراتژی های منابع انسانی و ایجاد یکپارچگی میان این استراتژی ها و استراتژی های سازمان از جمله چالش های اساسی مدیران است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی مدیریت روابط کارکنان را عاملی برای ایجاد و توسعه تعهد کارکنان دانست و بر بهره گیری از تکنیک های افزایش مشارکت کارکنان تاکید کرد و گفت: منابع انسانی با ارزش ترین منابع سازمان های امروزی به شمار می آیند چرا که به تصمیمات سازمانی شکل داده، مسائل و مشکلات سازمان را حل نموده و بهره وری را عینیت می بخشد.

فاتح با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی یکی از اصلی ترین قطب های صنعت کشور است و نباید مشکلی در حوزه نیروی انسانی وجود داشته باشد افزود: باید ارزش های والای منابع انسانی را بیش از این به مسئولان و مدیران بشناسانیم.

وی در خاتمه از برگزاری پیش کنفرانس استراتژیک مدیریت منابع انسانی در 13 تیر سالجاری در استان آذربایجان شرقی خبر داد./س

برچسب ها: رشد ، اقتصادی ، جامعه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.