سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

افزایش 10 هزار تنی تولید گوشت مرغ استان مرکزی تا پایان سال

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: تا پایان امسال 10 هزار تن به تولید گوشت مرغ استان افزوده می شود.

مظفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، با اعلام این خبر افزود: با جذب صددرصدی تسهیلات طرح توسعه بخش کشاورزی استان تولید گوشت مرغ در سالجاری از 53 هزارتن به 63 هزارتن تا پایان سال افزایش می یابد.

وی در ادامه سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را 20 کیلوگرم بیان کرد و گفت: بیش از 28 هزارتن گوشت مرغ تولیدی در استان مصرف و مابقی به سایر استانهای کشور ارسال می شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در پایان تصریح کرد:با افزایش تولید گوشت مرغ در استان ، میزان صادرات نیز از 23 هزارتن به 32 هزارتن تا پایان سال افزایش می یابد./س
برچسب ها: افزایش ، گوشت ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.