سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

شوراهای اسلامی روستا، عامل موثر در توسعه زیرساخت‌های روستایی

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، تاسیس نزدیک به 1100 دهیاری فعال در استان با امکانات لازم و برای ارایه خدمات به یک میلیون نفر از اهالی روستاهای استان که 87 درصد جمعیت روستایی ساکن در استان را شامل می شود را ترسیم‌کننده چشم انداز افق بسیار روشن در مدیریت روستایی استان عنوان کرد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، اشرف‌نیا شوراهای اسلامی روستا را عنصر تعیین‌کننده و اثربخش در توسعه زیرساخت‌های روستایی خواند و گفت: حمایت و تقویت شیوه‌های مشارکت و تعاون روستاییان در اداره امور روستاها از نیازهای مهم جامعه روستایی است که با همکاری بیشتر سازمان های محلی روستایی، به خصوص شوراهای اسلامی عینیت یافته و کارآمدی خود را نشان داده است.

وی از افتتاح 817 دفتر ICT روستایی برای ارائه خدمات به اهالی روستاهای استان خبر داد و گفت: با اصلاح نقایص روستاهای نوپدید، تقویت، آموزش و پشتیبانی اصولی آن ها، حلقه مفقوده عمران و آبادانی روستایی احصا شده و حرکت به سمت توسعه پایدار روستایی پرشتاب تر خواهد شد.

اشرف‌نیا خاطرنشان کرد: جلوگیری از ایجاد سکونت‌گاه‌های غیرمجاز با وضع مقررات بازدارنده و اعمال ممنوعیت شدید قانونی برای ارایه کلیه خدمات زیربنایی به ساخت و سازهای غیرمجاز خارج از محدوده شهرها و روستاها و تخریب آن ها با کمک قوه قضائیه، عامل مهم تحقق استانداردسازی معماری روستایی خواهد بود.

به گفته وی، در راستای رسیدن به این مهم بهسازی، نوسازی، بازسازی و ایمن سازی ساختار کالبدی محیط و مسکن روستایی مبتنی بر الگوی معماری ایران اسلامی با مشارکت مردم، دولت و نهادهای عمومی، مورد توجه قرار گرفته است.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که در سال های گذشته 1073 دهیاری در سطح استان تاسیس شده است، به توزیع اعتبارات دهیاری های استان اشاره کرد و افزود: اعتبار تخصیصی روستاهای استان در سال گذشته بیش از 63 هزار میلیون ریال بوده و علاوه بر این، بیش از 217 هزار میلیون ریال نیز از محل ارزش افزوده کالا توسط امور مالیاتی استان واریز شده است.

اشرف‌نیا در خاتمه تاکید کرد: هدف توسعه روستایی ارتقای سطح درآمد و زندگی روستاییان و کشاورزان، رفع فقر با تقویت زیرساخت های مناسب تولید و گسترش فعالیت های مکمل، به ویژه صنایع تبدیلی با تاکید بر اصلاح نظام قیمت گذاری محصولات است./س

برچسب ها: موثر ، توسعه ، عامل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.