به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
خدادادیان گفت:طریقه سرخ کردن، حرارت بالا، دفعات بسیار زیاد استفاده از روغن، گندزدایی نکردن از سبزیجات و شستشوی نا کافی، شستشوی ناصحیح ظروف و دست ها عرضه فلافل در دستفروشی ها تبدیل به یک خطر جدی کرده است.طریقه سرخ کردن، حرارت بالا، دفعات بسیار زیاد استفاده از روغن، گندزدایی نکردن از سبزیجات و عدم شستشوی کافی، شستشوی ناصحیح ظروف و دست ها عرضه فلافل در دستفروشی ها تبدیل به یک خطر جدی کرده است.کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت: نوع روغن مورد مصرف واستفاده از روغن های سوخته قنادی ها و مواد حاصل از سوختن روغن احتمال سرطان زایی آن را بالا می برد.
وی گفت: با توجه به اینکه عمدتا مواد اولیه فلافل در منازل و در شرایط نامناسب تهیه، خیس خورده و چرخ می شود و معلوم نیست چه کسانی و در چه شرایطی آن را آماده می کنند و اینکه آن افراد از سلامت جسمی برخوردارند، بهداشت فردی را رعایت می کنند و یا محیط تهیه مواد چگونه است و هیچ نظارتی هم بر آنها مقدور نیست، لذا جدا از شهروندانمی خواهیم تا از خرید فلافل از دستفروش ها خودداری نمایند.
خدادیان گفت: فروشندگان دوره گرد برای تهیه سس فلافل بعضا از مواد نامرغوب بهره می گیرند و یا نسبت ترکیب مواد در تهیه آن صحیح نیست و از آنجا که سس باید در شرایط دمای یخچال نگهداری شود، مجاورت آن با دمای سرخ کردن و هوای گرم، سس را عملا غیر قابل مصرف می کند./س