عضو هفت نفره اتحادیه کشوری قهوهخانهداران در گیلان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان گفت: سفرهخانه ها مکانی برای عرضه انواع غذاهای محلی است و کارکنان آن باید لباس سنتی به تن داشته باشندو فضاسازی و دکور سفرهخانه باید بر اساس سنت آن منطقه باشد تا مسافری که وارد سفرهخانه میشود آداب، و سنت های آن منطقه را مشاهده کند.
مهدی پورمحمدی با اشاره
به اینکه اکنون سفرهخانهها غذاهای محلی و سنتی ارائه نمیدهند بلکه به عرضه
کباب، قلیان و چای میپردازند، افزود:سفرهخانهها حق ارائه قلیان را ندارند
وبراساس تفاهمنامه سازمان میراث فرهنگی و اتحادیه کشوری قهوهخانهداران
باید این ضوابط رعایت و سفرهخانهها به
مکان های مناسبی برای حضور تمام خانواده تبدیل شوند./س