یزدان پناه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود:حدود 400 حجره و واحد عرضه مستقیم برنج زیر نظر تجار و بازگانان،شالیکوبی داران و شالیکاران در فضایی به وسعت 55 هزار متر مربع در شهرک صنفی برنج با اعتبار 300 میلیارد ريال ساخته خواهد شد
وی،راهاندازی شهرک صنفی برنج در مازندران را به منظور حذف واسطه ها در خرید و توزیع برنج ضروری دانست وتصریح کرد:تنظیم نرخ برنج، بهینهسازی در نحوه توزیع برنج داخلی و حمایت از تولیدکننده،مصرف کننده،حذف واسطه از چرخه توزیع و عرضه مستقیم برنج توسط کشاورز از اهداف مهم ایجاد شهرک صنفی برنج کشور در آمل است.
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه تجارت برنج مازندران گفت:برای فروش محصول تولیدی و جلوگیری از واردات بی رویه برنج های خارجی در زمان پس از برداشت برنج داخلی میشود.
یزدان پناه از فراهم شدن مقدمات ساخت نخستین شهرک صنفی برنج کشور در این شهرستان به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای عرضه برنج در مازندران خبر داد و افزود: ایجاد این شهرک در راستای ساماندهی صنوف و انتقال آنها به بیرون از محدوده شهری در کارگروه کشاورزی و صنفی شهرستان تصویب و با اخذ مجوزهای لازم نهم خرداد امسال در آمل اجرایی خواهد شد.
بگفته وی حدود 60 هزار متر مربع زمین مورد نیاز به ارزش 70 میلیارد ريال برای ساخت شهرک صنفی برنج فروشان آمل در مسیر کمربندی هزار سنگر به هراز خریداری شده است.
شهرستان آمل با دارا بودن بیش از 37 هزار هکتار شالیزار و تولید سالانه بیش از 200 هزار تن برنج، بزرگ ترین تولید کننده برنج کشور است./س