سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای حفظ کشتی در رقابتهای المپیک 2020

ژاپنی ها برنامه های مختلفی را دنبال می کنند

ژاپنی ها بعنوان یکی از کشورهای قدرتمند در کشتی دنیا برنامه های مختلفی را برای حفظ این رشته در المپیک 2020 دنبال می کنند.

به گزارش گروه وررشی باشگاه خبرنگاران، همکاری با ترکیه به عنوان دیگر کشور خواهان میزبانی المپیک 2020 جهت حفظ رشته کشتی در بازی‌های المپیک و انعکاس نقطه نظرات ژاپن جهت حفظ رشته کشتی در المپیک به کمیته بین المللی المپیک از جمله برنامه های چشم بادامی ها بوده است.

همچنین انعکاس حمایت و خواسته افکار عمومی ژاپن جهت حفظ رشته کشتی در بازی های المپیک از طریق  ایجاد وب سایت امضای شهروندان در حمایت از حفظ رشته کشتی در بازی‌های المپیک (در صورت عدم توانایی افراد کهنسال در استفاده از اینترنت امضای ایشان بر روی کاغذ اخذ می‌شود) و ارائه آن به كميته بين‌المللي المپيك در پايان مي 2013 از جمله دیگر برنامه های ژاپنی ها می باشد.

بر این اساس، انعكاس نقاشي، عكس و نامه‌هاي ابراز علاقه نونهالان و نوجوانان كشتي گير ژاپني به حضور در اين رشته در المپيك 2020 به كميته بين المللي المپيك از دیگر برنامه های این کشور در راستای حفظ کشتی درالمپیک است./زر
برچسب ها: کشتی ، المپیک ، ژاپن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.