به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مصرف لوبیای سویا موجب كاهش كلسترول بد خون LDL میشود و از اكسیداسیون كلسترول( HDL )جلوگیری میكند.
مصرف سویا رادیكالهای آزاد را خنثی میكند
و مانع از تشكیل پلاك در عروق خونی میشود. سویا یكی از موادی است كه سرشار از
فیتو استروژن است كه در تقویت حافظه و افزایش هوش بسیار مفید است.
فلزاتی مانند روی و منیزیم نیز در افزایش حافظه و تقویت آن
مؤثر است كه این گونه مواد در سبزیها و میوهها به وفور یافت میشود.
برای افزایش حافظه و تقویت آن میتوان از منابع
غذایی حاوی كولین استفاده كرد. كولین بر سلولهای عصبی
تأثیر میگذارد و موجب ساخته شدن استیلكولین
میشود.
استیل كولین برای افزایش حافظه و فعالیتهای عضلانی
بسیار مفید است. كولین در مواد غذایی مانند شیر، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی
وجود دارد./ب