به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
عوامل متعددی میتوانند در تعریق بیش از حد و افزایش بوی عرق بدن نقش داشته باشند که مصرف برخی موادغذایی از جمله آنهاست.مصرف بیش از حد غذاهای تند به افزایش سطح گوگرد در بدن منجر میشود که این ماده باید از طریق پوست و یا از راه بازدم از بدن دفع شود و همین امر تعریق را تشدید میکند. به این ترتیب توصیه میشود که در مصرف غذاهای تند حاوی سیر و پیاز حد تعادل را نگه دارید.
بعلاوه مصرف بیش از حد شکلات، چای و قهوه باعث افزایش تعریق میشود چرا که 10 درصد از این مواد پس از مصرف در بدن فرآوری نشده و به تعریق زیاد منجر میشود و بوی عرق را نیز تشدید میکند.
مصرف هلههولهها و تنقلات ناسالم نیز باعث تجمع سلولهای چربی در بدن میشود و این امر یکی از دلایل اصلی افزایش تعریق و بوی عرق است. بعلاوه مصرف غذاهایی که حاوی مقدار زیادی شکر، نمک و روغن هیدروژنه هستند، توصیه نمیشود.
علاوه بر اینها مصرف زیاد مواد لبنی که سرشار از پروتئین هستند منجر به آزاد شدن سولفید هیدروژن و ماده دیگری موسوم به «متیل مرکاپتان» در بدن میشود و این دو ترکیب نیز به نوبه خود بوی عرق را تشدید میکنند.
سیگار و سایر محصولات دخانی نیز از عوامل مهم تشدیدکننده بوی نامطبوع عرق هستند./س