سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

امروز مکلف به خلق حماسه سیاسی هستیم

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز با پیروی از منویات مقام معظم رهبری مکلف به خلق حماسه سیاسی مقابل توطئه های دشمنان هستیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  بروجردی افزود: حماسه سیاسی راهبرد نظام است و مقام معظم رهبری همه ساله چهارچوب اصول سیاست های سال را ترسیم می کنند.
وی با اشاره به اینکه سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نیازمند ملزوماتی است که ملت ایران باید آن را رقم بزند، اظهار کرد: بی تردید اقتصاد کشور ما نیز آینده درخشانی دارد چون ما بیشترین میزان نفت و گاز را در میان کشورهای جهان در اختیار داریم.
بروجردی بیان کرد: ملت ما مردمی هوشمند هستند و دشمنان بدانند ایران اسلامی امروز به یک قدرت هسته ای در دنیا تبدیل شده است و بعنوان یک کشور توسعه یافته ماهواره ساخته و به فضا پرتاب می کند.
وی ادامه داد: موفقیت فرزندان این مرز و بوم در حالی رقم می خورد که در بیش از 100 نوع محصول در دنیا تحریم هستیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز صحنه جنگ اقتصادی است بنابراین لازم است با اتکا به ایمان، ایستادگی و مقاومت کنیم.
وی فتح خرمشهر را معجزه بزرگ تاریخ انقلاب اسلامی دانست و افزود: جنگ تحمیلی، جنگ استکبار و کفر علیه ملت ایران بود و سرانجام صدام که دست نشانده قدرت های استکباری بود در بدترین شرایط به هلاکت رسید./ع

برچسب ها: امنیت ، مجلس ، اراک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.