به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی مؤسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی، حسن بالا سلیمان در حاشیه همایش «نسخه جعلی» در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اهمیت معرفی فرقه های انحرافی و جعلی از اسلام اظهار داشت: رشد اعمال ضد اسلامی و ضد انسانی توسط برخی فِرَق و گرایشات به نام اسلام، نشان دهنده لزوم اطلاع رسانی و معرفی چنین فرقه های انحرافی است.
وی برگزاری همایش هایی همچون «نسخه جعلی» با موضوع جریان شناسی سلفی گری معاصر را اقدام شایسته ای در راستای آگاهی افزایی به ویژه در میان جوانان عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری برنامه هایی از این دست به زبان های زنده دنیا همچون عربی و انگلیسی می تواند ابعاد اثربخشی آن را افزایش داده و قابل استفاده برای سایر کشورهای جهان به ویژه کشورهای درگیر جریان منحط سلفی گری باشد.
این فعال عرصه رسانه و روزنامه نگاری بر اهمیت استفاده از فضای سایبری در معرفی گرایشات انحرافی تأکید کرد و گفت: فضای دیجیتال و سایبر موقعیت مناسبی را برای معرفی اندیشه ها، اقدامات و اهداف چنین جریاناتی را فراهم می کند.
وی ادامه داد: استفاده از تکنولوژی ها و امکانات فضای سایبر می تواند در سطح بین الملل به آگاهی عمومی مسلمانان نسبت به وجود چنین فرقه های مخرب و منحرفی کمک کند که این امر نیازمند فعالیت بیشتر از طریق اینترنت، رادیو، تلویزیون، ماهواره و حتی شبکه های اجتماعی می باشد.
حسن بالا سلیمان سطح آگاهی های جوانان ایرانی را در حد قابل قبولی عنوان کرد و اظهار داشت: جمعیت جوان و مشتاق ایران نسبت به بسیاری از کشورها دارای ظرفیت بالایی از سطح دانش و آگاهی است و به همین سبب باید با استفاده از این ظرفیت عظیم، در راستای شناساندن اسلام ناب و همچنین معرفی خط فکری و آسیب های گرایشات انحرافی بهره برد.
وی بر نقش رهبر جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام تأکید کرد و گفت: علاقه قلبی و ارادت مسلمانان جهان به ویژه مسلمانان و حتی مسیحیان کشور نیجریه به عنوان بزرگترین کشور آفریقایی به رهبر انقلاب اسلامی ایران غیر قابل انکار است.
دانش پژوه قرآن و حدیث نیجریایی ادامه داد: ارائه نصایح و راهکارهای مناسب رهبر جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با مسائل و مشکلات دنیای امروز، نشان از نقش رهبری و مورد تأیید مسلمانان جهان دارد.
شایان ذکر است همایش «نسخه جعلی» توسط مؤسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی و با همکاری جامعه المصطفی(ص) العالمیه، مجتمع آموزش عالی مشهد مقدس با موضوع جریان شناسی سلفی گری معاصر برگزار شد./س