به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران همین چند سال پیش بود جشنواره ای که آوازه اش به عرش رسید و یک به یک جوانان مشتاق ایران در موضوعات مختلف را با خود پیوند داد آری جشنواره ملی جوان ایران جشنواره ای که در سال 89برای نخستین بار از سوی سازمان ملی جوانان فراخوان خود را منتشر کرد تا جوان کشاورز روستای جوان سرباز جوان و جوان کار آفرین جوان هنرمند و معلول و ... را امید دهد که زمان آن رسیده که جوان ایران توانایی خود را به نمایش گذارد.
جشنواره ای که هدف خود را شناسایی الگوهای برتر جوانان و ایجاد خلاقیت و زمینه ساز نشاط اجتماعی و بالا بردن اعتماد به نفس جوانان اعلام داشت و به نوعی خواست جوانان برتر کشور را در 15 بخش جوان با توانایی خاص فعالیت های اجتماعی جوان ایران خارج از کشور ، سرباز، جوان مخترع و مبتکر جوان کشاورز و هنرهای نمایشی و طنز و ادبیات را معرفی کند تا شاید این نخبه ها فرهنگی اجتماعی و علمی کشورمان را بتواند به عنوان گزیده ای از استعداد های برتر کشور معرفی کند.
جشنواره ای که در مدح جوان توانمند ایرانی کلیک خورد و آوازش در کشور پیچید تا شاید زمینه ساز ارزش نهادن به اندیشه های سازنده ی جوانان در تمامی عرصه ها باشد.
جشنواره ای که همه ساله در روز جوان که همان سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) است بر اساس آیین نامه مصوب در جلسه سی و سوم شورای عالی جوانان ( به ریاست رئیس محترم جمهور) مورخ 1389.4.6 تصویب شد.
در دو دوره نخست در سال 86 و 87 توسط سازمان ملی جوانان سابق برگزار شد و در سال 89 قالب جدید جشنواره ملی جوان ایران را به خود گرفت در سال 91 هم وزارت ورزش و جوانان نامش را به نام حضرت علی اکبر (ع) به عنوان الگوی جوان ایرانی به نام جشنواره حضرت علی اکبر(ع) تغییر داد.
امسال سال پنجم برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر(ع) یا همان جشنواره ملی جوان ایران سابق است و هیاهوی خبری آن باز هم در دهان ها افتاده و جوانان پرشور کشورم.
امیدوار کرده تا شاید بتوانند از این طریق هنرمندی و خلاقیت و توانمندی خود را به رخ مسئولیتی بکشند که در دیدشان هر روز به جوانان کم رنگ تر می شوند.
جشنواره حضرت علی اکبر (ع) جشنواره ای است که دستگاه های محوری مختلف در زیر مجموعه وزارت ورزش و جوانان به برگزاری آن می پردازند.
وزارت کشور و ستاد کل نیروهای مسلح وزارت جهاد کشاورزی و حوزه علمیه قم بنیاد علمی نخبگان و ... که هر کدام به برگزاری یکی از بخش های موضوعی این جشنواره را بر عهده دارند در همین هفته جشنواره جوان کارآفرین توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و در سایر نظارت وزارت ورزش و جوانان به عنوان جوانان برگزار شد و از جمعی از جوانان برتر کشور در زمینه کارآفرینی تقدیر شد اما نکته جالب بسی جای تامل این جشنواره این بود که جوانان برتر ایران زمین را در مقابل توانایی های خود قباله ای 700 هزار تومانی را دیدند که شاید با دیدن آن اولین چیزی که به ذهنشان رسید بی ارزشی کار و توانایی هایشان بود برای مسئولیتی که گویی جوان برتر را به سخره گرفته اند و گویی نمی دانند که در کشورهای دیگر جوان برتر جوان نخبه جوان هنرمند چه جایگاهی دارد./ف
گزارش از محبوبه مرادی