به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، گوجه سبز یکی از میوه های نوبر فصل بهار است.جدا از طعم ترش و وسوسهانگیز گوجه سبز، این میوه خواص زیادی دارد که شاید تا کنون مورد توجه قرار نگرفته باشد.مانند بسیاری از میوههای ترش، گوجه سبز هم غنی از ویتامین C است و تحقیقات نشان میدهد که مصرف این میوه برای بهبود طعم دهان مفید است.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلولها و سرطان دارد.
مصرف گوجه سبز براي درمان شبكوري، مفيد است و همچنين بيماريهاي نقرس، رماتيسم و تصلب شرايين با خوردن گوجه سبز بهبود مييابد. گوجه سبز، خاصيت مسهلي دارد و خشك شده آن براي درمان اعصاب و كمخوني مفيد است. همچنين مدر است و اعمال كليهها را تنظيم ميكند.
جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز، كشنده انگلهاي معده است و اين خاصيت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد.البته فراموش نكنيد برگ گوجه سبز نفاخ است و براي معده مضر است، مگر آن كه همراه با يك مسهل خورده شود./س