سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فارس/

اختراع نخستین سیستم ساماندهی اطلاعات خبرنگاران جهان در فارس

خبرنگار شیرازی نخستین سیستم ساماندهی اطلاعات خبرنگاران جهان در ایران را اختراع کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس ؛مخترع طرح گفت: این سیستم با حذف 100 درصدی کاغذهای یاداشت خبرنگاران و مدیریت 6 فرآیند خبری ، یکی از پرکاربردترین ابزار خبری خبرنگاران است.

مریم زوبین بیان کرد: امکان یاداشت برصفحه دیجیتال با دست خط هرخبرنگار و تایپ به هرزبانی دردنیا از مهم ترین ویژگی های طرح است که با حذف کاغذ ، کمک بزرگی به اقتصاد کشور می کند.

این مخترع شیرازی قابلیت ثبت و یادآوری سوژه ها ، دفترچه تلفن تخصصی خبرنگار، تقویم مخصوص، تنظیم برنامه های شخصی و خبری خبرنگاران را با دو امکان یاداشت دست نویس و به صورت تایپی در صفحه دیجتال از قابلیت های ساخت سیستم ساماندهی اطلاعات خبرنگاران دانست.

مریم زوبین ادامه داد: یک خبرنگار در طول سال با افراد و اشخاص مختلف، سوژه های جدید، مناسبت های مختلف و ده ها مورد خبری دیگر سر و کار دارد، از این رو طراحی و ساخت "سیستم ساماندهی اطلاعات خبرنگاران" به او کمک می کند تمامی اطلاعات پراکنده خبری خود اعم از خبرهای یاداشتی با امکان ضبط همزمان صدا، فایل های صوتی و تصویری، سوژه ها، شماره های اشخاص، پیگیری امور خبری که بر اساس مناسبت های تقویم اتفاق می افتد را ساماندهی و خود را از سردرگمی و انباشت برگه های خبری در کیف و دفترچه تلفن های نامرتب دستی، که بعد از مدتی اشخاص و شماره های جدیدتری جایگزین آن می شود جلوگیری کند.

این مبتکر شیرازی با بیان اینکه حذف کاغذ، خودکار و دستگاه ضبط از امکانات قابل توجه این سیستم است ، افزود: تکذیب خبر یکی از مهم ترین معضلاتی است که همواره هر خبرنگار را تهدید می کند اما این سیستم امکان تکذیب خبر و حتی اشتباهات شنیداری و نوشتاری هرخبرنگار را به دلیل ضبط و پخش همزمان صدا با یاداشت دست خط هر خبرنگار نزدیک به صفر می رساند.

مریم زوبین گفت:این سیستماز نظر جدید بودن و تازگی درسطح دنیا و نوآوری داشتن، دارای گام ابتکاری بودن(دارای گام خلاقانه وبدیهی نبودن اختراع نزد شخصی که دارای مهارت فنی عادی درآن رشته است) وکاربردصنعتی(قابل ساخت واستفاده بودن درصنعت ) ازسوی دفتر معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شیراز و اساتید و داوران اداره ثبت اختراعات کشور مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است.

این اختراع به شماره 77743 در اداره ثبت اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است./ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.