سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

آشنایی با چند خوردنی مفید برای کاهش کلسترول خون

بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از نگران‌کننده‌ترین بیماری‌ها محسوب می‌شوند و از عوارض اصلی بی‌تحرکی در زندگی هستند اما می‌توان با مصرف غذاهای مفید تا حد زیادی خطر ابتلا به این بیماری‌های کشنده را کاهش داد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،هرچند در عصر رقابتی شدن جهان، تغییر در الگوی زندگی کار دشواری است اما تنها با تغییرات کوچک در انتخاب نوع مواد خوراکی مصرفی می‌توانید سلامت قلب خود را تضمین کنید.

برای مثال لوبیای سیاه که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و منیزیم است برای کاهش فشارخون، کلسترول و قندخون مفید بوده و در نهایت به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

جو نیز از جمله موادغذایی است که تمام انواع آن برای پایین آوردن کلسترول بد خون مفید هستند.

همچنین ماهی آزاد و ماهی تن دو نوع ماهی هستند که به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های مفید واسید چرب امگا-3برای سلامت قلب توصیه می‌شود.

مصرف روزانه یک مشت گردونیز کلسترول خون و التهاب سرخرگ را کاهش می‌دهد و می‌توان آن را جایگزین دیگر میان‌وعده‌ها کرد.

بعلاوه پرتقالبه دلیل دارا بودن ترکیباتی موسوم به «پکتین‌ها» با افزایش کلسترول خون مقابله می‌کند. این میوه همچنین حاوی پتانسیم بوده و برای کنترل فشارخون مفید است.

هویجنیز ماده‌غذایی مفید برای کنترل دیابت است که این بیماری نیز به نوبه خود تشدید کننده خطر سکته قلبی است و مصرف هویج برای مقابله با کلسترول بد خون توصیه می‌شود.

علاوه بر اینها سیب‌زمینیشیرین نیز منبع غنی از ویتامین A، فیبر خوراکیو لیکوپن است که همگی برای حفظ سلامت قلب و عروق کاربرد دارند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.