سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بدنبال حمله اخیر تل آویو به خاک سوریه؛

سندروم خطاهاي محاسباتي رژيم صهيونيستي همچنان ادامه دارد

"محمد بدير" در مقاله اي تحت عنوان "سندروم خطاهاي محاسباتي رژيم صهيونيستي" با اشاره به تکرار خطاهاي امنيتي و نظامي رژيم صهيونيستي و از اين موضوع بعنوان "سندروم" ياد مي کند و معتقد است که رژيم صهيونيستي بازنده استراتژيک منطقه خواهد بود.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه الاخبار ؛ نويسنده مقاله با اشاره به لطيفه اي که در ميان صهيونيست ها پيرامون خطاهاي محاسباتي آشکار دستگاههاي اطلاعاتي شان وجود دارد مي نويسد "صهيونيست ها در مورد صحت گفتار دستگاههاي اطلاعاتي شان در مورد جنگ که بسيار پايين است لطيفه اي دارند که مي گويد "هر زمان که دستگاههاي اطلاعاتي مدعي شدند که جنگي روي نمي دهد، کهنه سربازان جنگ در حال پوشش دادن جنگي جديد هستند. صهيونيست ها هميشه فکر کرده اند که اعراب با آنان وارد جنگ نخواهند شد در حاليکه شواهد عيني خلاف اين امر مسئله را ثابت کرده اند. خطاي محاسباتي رژيم صهيونيستي باعث به هلاکت رسيدن هزاران صهيونيست و يا مجروح شدن آنان شده است. به همين خاطر است که رهبران رژيم صهيونيستي همواره در هراس حفظ موجوديت آن رژيم هستند. 

از نمونه هاي پيشين اين موضوع مي توان به تجربه جنگ جنوب لبنان در سال 1982 ميلادي اشاره کرد. نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي گمان مي کردند که مي توانند عليه لبنان دست به تجاوز نظامي سريع و کم هزينه اي بزنند و به يک پيروزي سياسي دست يابند. در حاليکه خود را در محاصره نيروي مقاومت لبنان يافتند. اين نيروي مقاومت جنبشي نبود جز "حزب الله" لبنان. صهيونيست ها با نيروي مقاومتي مواجه شدند که قدرتي باورنکردني داشت و در طول تاريخ منازعه اعراب و رژيم صهيونيستي بي مانند بود." 

نويسنده در ادامه مي افزايد که مقامات رژيم صهيونيستي نيز خود به خطاهاي محاسباتي شان اذعان کرده اند و در اين باره مي افزايد "در فاصله سالهاي 1982 و 2000 ميلادي چندين درگيري ميان نظاميان صهيونيست و جنبش حزب الله درگرفت. در فاصله سالهاي 1993 تا 1996 ميلادي نيز وضعيت به همين منوال بود. "ايهود باراک" وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي نيز به بهترين وجه ممکن نارضايتي خود از خطاهاي امنيتي و نظامي رژيم صهيونيستي را نشان داده و اظهار داشته بود "عليرغم آنکه گمان مي کرديم دستگاههاي اطلاعاتي ما قوي عمل مي کنند نيازمند آن هستيم تا بفهميم عملکرد جنبش حزب الله لبنان چگونه است." 

نويسنده در ادامه با اشاره به شکست خفت بار ارتش رژيم صهيونيستي در جنگ با نيروهاي حزب الله لبنان مي افزايد "ما هنوز هم رسوايي بزرگ دستگاههاي امنيتي رژيم صهيونيستي در جريان جنگ سال 2006 ميلادي ارتش آن رژيم عليه نيروهاي حزب الله لبنان را فراموش نکرده ايم. رژيم صهيونيستي در جريان آن جنگ با خطاي محاسباتي شديدي که از خود نشان داد نتوانست در مقابل نيروهاي حزب الله لبنان مقاومت کند و شواهد زيادي از ضعف ارتش آن رژيم ديده شد. در مورد سوريه نيز صهيونيست ها همواره رجز خواني کرده اند. بياد داريم که "ايهود باراک" وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي با اعتماد به نفس مدعي شد تا سقوط بشار اسد تنها چند هفته باقيست. با اين حال يک هفته وعده داده از سوي او تبديل به ماهها شد و اکنون مي بينيم که پس از گذشت دو سال از آن ادعا دولت اسد همچنان در قدرت است و صهيونيست ها نيز ديگر نمي توانند تاريخ دقيقي براي اين موضوع پيش بيني کنند. اکنون نيز صهيونيست ها در هراس از پاسخ مستقيم نظامي ارتش سوريه به هرگونه تجاوزي عليه آن کشور در صدد آن هستند تا راهي کم هزينه و موثر را براي مقابله به سوريه بيابند." 

نويسنده در ادامه به تجاوز اخير نظامي رژيم صهيونيستي عليه دولت سوريه مي پردازد و از آن بعنوان "خطاي بزرگ استراتژيک" ياد مي کند و مي افزايد "رژيم صهيونيستي اخيرا نيز خطاي محاسباتي ديگري را مرتکب شد. صهيونيست ها متوجه نيستند که محور مقاومت که از دولت سوريه، جمهوري اسلامي ايران و جنبش حزب الله لبنان تشکيل شده است به تجاوز رژيم صهيونيستي پاسخ خواهد داد. اعضاي اين محور هر يک به شکلي جداگانه به صهيونيست ها پاسخ خواهند داد. رژيم صهيونيستي شايد گمان کند که با تجاوزات اخير عليه سوريه پيروزي اي تاکتيکي را بدست آورده است اما واقعيت آنست که ارتش رژيم صهيونيستي بازنده استراتژيک منطقه خواهد بود. رژيم صهيونيستي هم اکنون در بلندي هاي جولان خود را وارد درگيري اي کرده که جنگي فرسايشي قلمداد مي شود و در آن دست بالا را نخواهد داشت." 

نويسنده در ادامه اشاره مي کند که رژيم صهيونيستي براي مواجهه با بحراني که با آن روبروست تاکتيک "فرار به جلو" را انتخاب کرده است و در اين باره مي افزايد "در مواجهه با چالش کنوني رژيم صهيونيستي تاکتيک "فرار به جلو" را انتخاب کرد که مطابق آن مقامات رسمي آن رژيم دائما دولت سوريه را تهديد به حمله مي کنند، جبهه خود در بلندي هاي جولان را گشوده اند و تجاوزات نظامي خود را انجام داده و عقب نشيني مي کنند. اما آينده رژيم صهيونيستي در منطقه چگونه خواهد بود (؟) اتخاذ چنين تاکتيکي از سوي رژيم صهيونيستي نشان دهنده سندروم خطاي محاسباتي رژيم صهيونيستي است. آشکار است که متحدان استراتژيک دولت سوريه (روسيه، ايران و جنبش حزب الله لبنان) و در مقابل شوراي امنيت سازمان ملل متحد، ناتو، ترکيه و ساير کشورها نخواهند ايستاد و تجاوز رژيم صهيونيستي عليه سوريه را تماشا کنند بلکه از خود واکنش نشان خواهند داد."


برچسب ها: اسرائیل ، منطقه ، نهایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.