به گزارش
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران نشست خبري هيئت تحقيق و تفحص از ستاد حمل و نقل و سوخت در حاشيه جلسه علني امروز (سهشنبه 31 ارديبهشت ماه) برگزار شد.
مهدي دواتگري نماينده مردم مراغه و عجبشير و رئيس کميته مطالبات ملي مجلس رياست اين هيئت را برعهده دارد.
وي در ابتداي اين نشست تصريح کرد: هيئت تحقيق و تفحص از ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت با 15 عضو کار خود را آغاز کرد و پس از درگذشت حجتالاسلام يحييزاده، اين هيئت با 14 نفر کار خود را دنبال ميکند.
دواتگري تصريح کرد: اين هيئت با سه کميته توسعه حمل و نقل ، صنايع و انرژي و نوسازي ناوگان کار خود را پيگيري ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت تاکنون 5 دوره مديريت را تجربه کرده است که همين امر موضوع تحقيق و تفحص از تمام ادوار اين سازمان خواهد بود.
رئيس هيئت تحقيق و تفحص از ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت گفت: بحث تخصيص اعتبارات براي واردات 6500 دستگاه اتوبوس در سال 85 يکي از محورهاي مهم تحقيق و تفحص است چرا که مبلغ 10 ميليارد و 500 ميليون تومان براي واردات اين خودروها به يك دلال واگذار شده است ولي هرگز خودرويي به كشور وارد نشده است.
وي همچنين تصريح کرد: بنده در سال 86 اين پرونده را پيگيري کردم و اسناد و مدارک در اين زمينه وجود دارد و قطعا رقم ذکر شده بيشتر از اينها است.
عضو كميسيون امنيت ملي ادامه داد: تبديل خودروهاي بنزيني به دوگانهسوز، معاينه فني، احداث جايگاه عرضه گاز، از رده خارجکردن خودروهاي فرسوده و... از ديگر محورهاي مهم هيئت تحقيق و تفحص از ستاد حمل و نقل سوخت به شمار ميرود.
دواتگري همچنين خاطرنشان کرد: تحقيق و تفحص از مسکن و شهرسازي ، ارتباطات و فناوري اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و امور دارايي،نفت، وزارت کشور، سازمان گمرک، موسسه استاندارد، نيروي انتظامي در برنامه هيئت تحقيق و تفحص قرار دارد.
وي در پايان گفت: مردم و ساير مسئولان ميتوانند مدارک و اطلاعات خود در اين زمينه را به شماره فکس 33440086 و يا آدرس الکترونيکي frbc.parliram.ir و يا به نشاني مجلس شوراي اسلامي دبيرخانه هيئت تحقيق و تفحص ارسال کنند.
انتهاي پيام/