سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تهیه سیلو عاملی برای ثابت نگه داشتن ارزش غذایی علوفه ها

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش ارزش غذایی علوفه ها از طریق افزودن مواد مختلف یا حداقل ثابت نگه داشتن ارزش غذایی علوفه ها در زمان برداشت از مهم ترین اهداف تهیه سیلو عنوان شده است.

ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: هدف از تهیه سیلو را نیز می توان تهیه و نگهداری علوفه به منظور به حداقل رساندن اُفت مواد مغذی قلمداد نماییم.

وی تصریح کرد: تلفات مواد پروتئینی در علوفه های سیلو شده کم است.

ثقلینی به مهم ترین ویژگی های علوفه سیلو اشاره کرد و ادامه داد: علوفه سیلو شده آبدار، خوش خوراک و ارزان قیمت بوده و در اکثر مواقع سال مورد استفاده قرار می گیرد.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با نام بردن برخی از مواد افزودنی به علوفه سیلو شده یادآور شد: به منظور افزایش ارزش غذایی، خوش خوراکی و تنظیم رطوبت سیلاژ مواد افزودنی نظیر تفاله خشک چغندرقند، کاه، ملاس و اوره به آن اضافه می شود.

وی ضمن بیان مقدار مساحت مورد نیاز برای علوفه های سیلو شده اظهار داشت: با سیلو نمودن علوفه فضای کمتری نسبت به علوفه خشک اشغال می شود به طوری که در هر مترمکعب سیلو 600-500 کیلوگرم علوفه و در روش خشک شدن 125 کیلوگرم در هر مترمکعب می توان ذخیره نمود.

ثقلینی سیلو را تامین کننده علوفه مورد نیاز در شریط خشکی و ناتوانی مراتع دانست و تاکید کرد: سیلو کمبود مرتع را در شرایط خشکی جبران می کند./س

برچسب ها: سیلو ، غذایی ، علوفه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.