سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

افزایش 23 درصدی تولید گوشت سفید در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از 18 هزار تن گوشت مرغ فروردین امسال در استان خبر داد .

نگهدار گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ارزش ریالی این مقدار گوشت تولید شده را بیش از 91 میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد:این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال 23 درصد افزایش یافته است .

نگهدار با اشاره به تولید بیش از 26 میلیون قطعه جوجه یک روزه فروردین ماه امسال گفت : با همت مرغداران و هماهنگی کارشناسان کشاورزی در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش 30 درصدی داشتیم ./س

برچسب ها: گوشت ، تولید ، مازندران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.