سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

يک کارشناس سياست خارجي مطرح کرد

شکست تئوري واشنگتن_ تل‌آويو در بحران سوريه

يک کارشناس سياست خارجي گفت: حمايت کشورهاي غربي به ويژه آمريکا از رژيم جعلی صهيونيستي در خصوص شکست بشار اسد به بن‌بست رسيده است.

" حسن صادقيان " در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به شکست سياست کشورهاي غربي به‌ويژه آمريکا در تضعيف دولت بشار اسد و کناره‌گيري وی از دولت سوريه گفت: کشورهاي غربي با رهبري واشنگتن با يک سياست آرمان‌گرايانه توام با منفعت محور تصور مي کردند، با فشار بر دولت بشار اسد از طريق حمايت از مخالفين و ارسال اسلحه به آنها، خواهند توانست بحران سوريه را به سرانجام برسانند و همانند کشور ليبي سياست‌هاي خود را در اين کشور عملي کنند.

اين کارشناس سياست خارجي تصريح کرد: توسل به حمايت کشورهاي همجوار از جمله ترکيه و قطر و به ويژه رژيم صهيونيستي در خصوص حمايت از مخالفين و تضعيف بشار اسد، از ديگر رويکردهاي آرمانگرايانه کشور آمريکاست که با شکست مواجه شده است و امروز شاهد بحراني شدن هرچه بيشتر وضعيت سياسي کشورهاي حامي سياست آمريکا هستيم.

صادقيان افزود: ورود رئيس سازمان اطلاعات آمريکا "سيا" به اورشليم، نمود عيني نگراني کشورهاي غربي به ويژه دولت آمريکا از تهديد شدن هرچه بيشتر وضعيت رژيم صهيونيستي در بحران سوريه و منطقه خاورميانه است.

اين کارشناس سياست خارجي در پايان در رابطه با علل ترس و نگراني آمريکا از وضعيت بحراني دولت رژيم صهيونيستي، خاطرنشان کرد: با حمايت کشور روسيه از دولت سوريه و ارسال تسهيلات نظامي، بشار اسد مي تواند جنگنده‌هاي رژيم صهيونيستي را هدف قرار دهد.
حساسيت رژيم صهيونيستي اما بيش از همه متوجه تجهيز شدن هرچه بيشتر حزب الله لبنان است که خطر بالقوه براي اسرائيل دارد.

انتهاي پايان/
برچسب ها: سوریه ، امریکا ، بشار اسد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.