به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران سردار"کاظم علیزاده" منطقه لرستان، با بیان این مطلب افزود: در بحث سکههای تقلبی کسی که سکههای تقلبی را خریداری میکند با علم و آگاهی کامل سراغ افراد کلاهبرداری میروند و فرد کلاهبردار ابتدا چند سکه اصل به فرد نشان میدهد و او با آزمایش آن و اطمینان از اصل بودن اقدام به خرید میکند.
وی اضافه کرد: سرمایه و پول خود را که آنهم مبالغ هنگفتی است برای خرید پرداخت میکنند و با تعدد بالا و کیلویی معامله بین او و کلاهبردار صورت میگیرد.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در سال گذشته در شهرستان الیگودرز سیستم ضرب سکههای تقلبی را کشف کردهاند، اظهار کرد: افرادی که این سکهها را تقلب میکنند از مرحله آلیاژ تا سبک قدیم درآوردن آنها به صورت کارگاه زیرزمینی و به طور کاملاً آموزش دیده و کاربلد مشغول کارند.
علیزاده تصریح کرد: این کار فقط مربوط به یک باند خاص نیست البته باید اشاره کرد که نه اینقدر تعدد باند زیاد است که هر کسی سکه بزند و نه این موضوع به صفر رسیده که بگوییم دیگر باندی وجود ندارد.
وی با توصیه به اینکه مردم گول اینطور افراد را نخورند، ادامه داد: برای انهدام این باندها باید قوه قضاییه و اتحادیه طلافروشان با نیروی انتظامی همکاری داشته باشند تا با اقدامات اطلاعاتی بتوان شاهد این مهم بود.
فرمانده انتظامی لرستان، خاطرنشان کرد: در دستگاه قضایی این پروندهها بهعنوان پروندههای کلاهبرداری اعلام میشود که این کلاهبرداری نیست چونکه هر دو عامل، عاقل و بالغ و مختارند و باید به دید پرونده عتیقهجات با آنها برخورد شود.
منبع:خبرگزاری ایسنا