سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توليد قارچ خوراکي در سنندج

در سال گذشته علاوه بر واحدهای فوق از محل طرح توسعه بخش کشاورزی و در قالب مشاغل خانگی برای 10 واحد پرورش قارچ صدفی خانگی با ظرفیت 1 تن درسال مجوز صادر شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، محمد فرید سپری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج گفت: 9 واحد پرورش قارچ خوراکی فعال در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد 7 واحد به تولید قارج دکمه ای و 2 واحد دیگر به تولید قارچ صدفی اشتغال دارند که ظرفیت سالانه تولید این واحدها مجموعآ 447 تن می باشد.

سپری اضافه کرد: درسال گذشته علاوه برواحدهای فوق ازمحل طرح توسعه بخش کشاورزی ودرقالب مشاغل خانگی برای 10 واحد پرورش قارچ صدفی خانگی با ظرفیت 1 تن درسال مجوز صادر شده است./س
برچسب ها: تولید ، قارج ، خوراکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.