وی با اشاره به اینکه همه هنرها تجسم حمد و ستایش خداوند است، اضافه کرد: هر هنری که حاصل ذوق و سلیقه هنرمند باشد حمد و ستایش خداوند را میکند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه هنر و هنرمند در شهر ما غریب هستند، اظهار کرد: هنرمند و خانواده وی در مرحله نخست به جای ترحم به حمایت و پشتیبانی نیاز دارد، چرا که حمایت از هنر و هنرمند کار خدایی و خداوند نخستین هنرمند است.
وی برپایی نمایشگاه خوشنویسی «باران عشق» را گام خوبی در راستای حمایت از حسین منزوی، شاعر و غزلسرای بزرگ زنجانی دانست و افزود: با توجه به محتوای اشعار منزوی، این شاعر میتوانست به عنوان بزرگترین شاعر کشور مطرح شود.
صفوی با بیان اینکه مسئولان سازمان تدوین و تالیف کتب درسی میتوانند از اشعار حسین منزوی در کتابهای درسی دبیرستان و دانشگاه استفاده کنند، افزود: اشعار و غزلهای این شاعر بزرگ زنجانی از بسیاری از شعرهای استفاده شده در کتب درسی قویتر و با محتواتر است.
معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه حسین منزوی نباید بیش از این منزویتر شود، ادامه داد: مسئولان استانی همچنین میتوانند با نامگذاری میادین و خیابانهای شهر به اسم مفاخر زنجان، ساخت یادمانها، برگزاری یادوارهها و بررسی علمی آثار ادبی هنری این هنرمندان و مفاخر گامی در راستای شناساندن آنها به مردم بردارند.
وی در پایان تاکید کرد: مردم، فرهنگیان و هنرمندان استان باید قدر هنر خودی را بدانند چراکه هر کس قدر خود را نداند هویت ندارد چرا که هویت یک ملت و جامعه با هنر آن جامعه شناخته میشود.
صفوی به ارتحال آیتاللهالعظمی حسینی زنجانی اشاره کرد و گفت: این عالم بزرگ قطعاً یک نابغه در سطح کشور بود چرا که با وجود کهولت سن به همه قرآن همراه با تفسیر، همه منابع قدیمی، مثنوی معنوی و تفسیر آن به زبانها و ادبیات خارجی و تاریخ تسلط کامل داشت./ج1