سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبزي،ميوه و ادويه هايي که فشارخون را کاهش مي دهد

مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم مانند موز، گوجه فرنگي، نخودفرنگي، کشمش و آلو نيز فشار خون را پايين مي آورد.هندوانه به دليل داشتن اسيد آمينه موجب تقويت عملکرد شريان هاي قلب و کاهش فشار خون مي شود.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،مصرف برخي انواع سبزي و ميوه باعث کاهش فشار خون مي شود. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي قم با بيان اين مطلب در گفت وگو با خراسان اظهار کرد: در برخي موارد براي کاهش فشار خون حتماً نبايد دارو استفاده کرد بلکه مي توان با مصرف بعضي سبزي ها و ميوه ها و غذاها، فشارخون را کنترل کرد و آن را در حد طبيعي نگه داشت.

پرتقال و گريپ فروت از جمله ميوه هايي است که مصرف آن موجب کاهش فشارخون مي شود. حتي مي توان روزانه ۲ ليوان آب پرتقال نوشيد. مصرف کيوي و تره فرنگي نيز موجب کاهش فشارخون مي شود.

مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم مانند موز، گوجه فرنگي، نخودفرنگي، کشمش و آلو نيز فشار خون را پايين مي آورد.هندوانه به دليل داشتن اسيد آمينه موجب تقويت عملکرد شريان هاي قلب و کاهش فشار خون مي شود.

مصرف متعادل پسته نيز باعث کاهش جذب کربوهيدرات ها مي شود. بادام هم يکي از آجيل هايي است که براي کاهش فشارخون مفيد است.دارچين، سير تازه، زعفران و بومادران از ادويه هايي است که مصرف آن سبب کاهش فشارخون مي شود.

نوشيدن چاي قرمز و چاي سبز نيز در کاهش فشارخون موثر است. مصرف دم کرده هايي نيز مانند برگ زيتون موجب کاهش فشارخون مي شود. چاي تخم کرفس نيز مفيد است و به علت داشتن کلسيم فشارخون را تنظيم مي کند.زردچوبه که از آن به عنوان يک ماده ضدالتهاب استفاده مي شود، توليد لخته را کاهش مي دهد و بيماري خود ايمني را درمان مي کند و باعث کاهش فشارخون مي شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
داریوش ایزدی ورنامخواستی
۱۱:۲۷ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
عالی بود استفاده بردیم ای کاش ترکیب این میوه و سبزیجات را هم بیان می کردید باز هم تشکر ویژه دارم
پروین
۱۰:۴۷ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
هندوانه فشارخون را بالا می برد من چند بارامتهان کردم
محسن
۲۳:۳۹ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
عالی ممنون
ناشناس
۰۲:۱۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
باعرض سلام خوب بود ولی کامل توضیح نداده بود مثل چیزهایی که گفته شده اگر یک بنده خدا همه را بخواهد باهم استفاده کن سق سد مکند واسفراغ هم مکند پس باید ميگفت کدام با کدام یکی استفاده بش
مجید
۲۳:۱۳ ۰۶ تير ۱۳۹۹
خوردن هندوانه و چای قرمزوگوجه فرنگی برای افرادفشارخونی بسیار خطرناک کشنده است
یاسمن
۱۵:۳۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
مطالب بسیار عالی بود
جوادیزدان پناه
۰۸:۵۷ ۲۲ بهمن ۱۳۹۸
واقعاعالیه چقدربایددنبال این مقالات باشی وحالاچقدرراحت میشه توی اینترنت پیداشون کرد.
علی رفعتی
۲۱:۴۶ ۰۵ دی ۱۳۹۷
این مطالب دارای ارزش و اهمیت فوق العاده بخصوص در شرایط اورژانسی و قابل تقدیر است.علی رفعتی
.
۰۰:۵۷ ۱۰ بهمن ۱۳۹۶
ممنونم از اطلاعاتتون
سید ابراهیم میر مصطفی
۱۹:۴۲ ۰۱ آذر ۱۳۹۶
راهنمایها عالی ممنون