به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان حسین صفاری افزود:
مراکزی که انواع نوشیدنی های گرم توزیع می
کنند نیز باید از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنند.
وی اظهار کرد: تمام بازرسان مرکز بهداشت
استان تا نیمه نخست سالجاری تمام ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را جمع آوری می کنند.
صفاری با بیان اینکه ظروف گیاهی از نشاسته
ذرت تهیه می شود، اضافه کرد: تعدادی از کارخانجات در اصفهان و قم از این نوع ظروف
تولید می کنند.
وی همچنین از تشدید نظارت بر یخ فروشی ها و
کارخانجات یخ سازی با فرا رسیدن فصل گرما خبر داد و گفت: مراکز عرضه یخ برای
جلوگیری از انتقال آلودگی ملزوم به بسته بندی آن هستند.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان
توصیه کرد که به دلیل اینکه یخ بیشترین منبع انتقال آلودگی را دارد باید از مخلوط
کردن مواد غذایی و آب با یخ پرهیز شود و تنها در مجاورت یکدیگر قرار گیرد/س