سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بررسی تخصصي؛

ابر قدرتی به نام Optimus G + تصاوير

شرکت کره ای ال جی چندی پیش جدیدترین تلفن هوشمند خود را روانه بازار کرده که بدون شک یکی از موفق ترین تلفن های تولید شده توسط این کمپانی می باشد.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ Optimus G جدیدترین محصول LG می باشد که در رده پیشرفته ترین اسمارت فون های تولید شده در جهان قرار میگیرد. طراحی زیبا، سخت افزار بسیار قدرتمند و نرم افزارهای کاربردی سه عنصری است که LG Optimus G را تبدیل به یکی از جذاب ترین گزینه ها در بازار اسمارت فون های اندرویدی می کند.

طراحی وساخت
ال‌جی در طراحی این مدل بسیار سلیقه به خرج داده و آن را با استفاده از شیشه بسیار با کیفیت در پشت این اسمارت فون، LG Optimus G  را تبدیل به یکی از زیبا ترین اسمارت فون ها کرده که حسی متفاوت را نسبت به رقبای پلاستیکی بازار به کاربر القا می کند.
این گوشی دارای ابعاد بسیار فشرده 131.9x68.9x8.5 میلی متر و وزن آن 145گرم است که آن را جزو باریک¬ترین اسمارت¬فون¬ها قرار داده.



ال‌جی بالاخره تصمیم گرفت صفحات نمایش IPS LCD معمولی راکنار گذاشته و از فناوری +True HD IPS در تولید نمایشگرهای جدید خود بهره ببرد. این فناوری جدید که در صفحه نمایش 4.7 اینچی با رزولوشن 768*1280 استفاده شده، باعث شده قطر این نمایشگر 30 درصد کاهش یافته، حاشیه بسیار کمتری در اطراف اسمارت فون استفاده شود و زمانی که اسمارت فون خاموش است، تفاوت رنگی میان نمایشگر و حاشیه اطراف دیده نشود که به زیبایی آن بسیار کمک می کند.



ال جی از تكنولوژی صفحه نمایش با نام Zerogap Touch استفاده می كند كه درواقع یك صفحه طبقه طبقه است و هوایی بین لایه های صفحه وجود ندارد (كه موجب شفافیت و تشعشع می شود) و از تكنولوژی لمسی در سلول استفاده می نماید. لایه فوقانی شیشه Gorilla برای محافظت است.
قاب جلوی گوشی را صفحه نمایش 4.7اینچ True HD-IPS+LCD دربرگرفته است. یك حاشیه فلزی خیلی باریك نیز در اطراف قاب گوشی در محل تلاقی شیشه صفحه نمایش و قاب پشت وجود دارد. این یكی از ظریف ترین بخش ها در طراحی Optimus G است.
خروجی صدای گوشی ، یك جفت حسگر مخفی و دوربین 1.3MP مكالمه تصویری بالای صفحه نمایش وجود دارد. كنترل های لمسی خازنی Home ، Back و منو زیر صفحه نمایش قرار دارند. محفظه میكروسیم¬كارت و كلید ولوم در طرف چپ گوشی قرار گرفته. سوكت صوتی 3.5 میلیمتری و میكروفن ثانویه نیز در بالای گوشی قرار دارند. پورت MicroUSB با قابلیت MHLو میكروفن اصلی در پایین گوشی مشاهده می شوند. یك جفت پیچ نیز وجود دارد كه قاب پشت را محكم نگه می دارد. در قسمت پشت هم دوربین اصلی بر روی یک قاب شیشه ای قرار گرفته.




سخت افزار

 G اولین تلفن ال جی با پردازشگر Qualcomm Fusion 3 است. پردازشگری ۴ هسته ای با معماری ۲۸ نانومتری و پردازشگر گرافیکی Adreno 320 و البته پشتیبانی از شبکه نسل چهارم LTE. هر هسته پردازشگر این تلفن می تواند تا سرعت 1.5GHz بالا برود و جالب اینجا است که خود شما می توانید به صورت دستی یک جفت از هسته ها را غیر فعال کنید تا باطری بیشتری داشته باشید.
این پردازنده به مراتب از نسل پیشین خود قوی تر بوده و با داشتن واحد گرافیکی بسیار قدرتمند، حتی آی پد نسل سوم که تا کنون مجهز به قوی ترین واحد گرافیکی بوده را نیز پشت سر گذاشته است. همچنین لازم به ذکر است که LG Optimus G دارای 2 گیگابایت رم  و حافظه داخلی 32 گیگابایتی است.



ال‌جی با استفاده از یک سنسور 13 مگاپیکسلی با  فیلمبرداری در وضوح 1080P در 30fps با كانون اتوماتیك مداوم و صدای استریو می خواهد ثابت کند که می تواند در بخش عملکرد دوربین نیز بهترین باشد. همچنین یک دوربین1.3MP  با فیلمبرداری 720P برای مكالمه تصویری در این گوشی تعبیه شده است. هرچند عملکرد این دوربین در حد دوربین 8 مگاپیکسلی اسمارت¬فون¬های دیگر است اما با این حال یک حرکت رو به جلو از سوی ال جی محسوب می¬شود.
سنسور این اسمارت فون تنها یکی از بخش هایی است که بهبود داشته، چرا که پیش بینی می شود در LG Optimus G از فناوری های  Exmor RS  یا OmniVision استفاده شود.



این اسمارت فون یک باتری 2100 mAh را در خود جای داده است. اما نکته قابل توجه در مورد این باتری چرخه شارژ 800 مرتبه ای آن است که در برابر چرخه شارژ 500 مرتبه ای دیگر اسمارت فون های بازار، حدود 50 درصد عمر مفید بیشتری دارد.

نرم افزار

LG Optimus G  نسخه 4.0.4 سیستم عامل اندروید با نام بستنی ساندویچی را اجرا می کند و هنوز در مورد بروز رسانی به اندروید 4.1 ملقب به جلی بین اطلاعاتی منتشر نشده است. ال جی نرم افزارهای جالبی را بر روی این مدل بارگذاری کرده که از جمله این نرم افزار ها و قابلیت های جدید می توان به امکان زوم روی ویدیو در حال پخش، Dual Screen Dual Play که امکان نمایش محتویات متفاوت بر روی مانیتور و نمایشگر اسمارت فون را می دهد، عکس برداری در هنگام شنیدن دستور صوتی مخصوص و امکان ترسیم، خلق و ویرایش نوت یا Screen Capture  های گرفته شده به همراه امکان به اشتراک گذاری آسان آنها را می توان نام برد.



این گوشی دارای یک سری نرم افزارهای سازمانگر است و ویرایشگر و مرورگر مستندات نیز بصورت از پیش بارگذاری شده وجود دارد که نام آن Polaris Office می باشد و یکی از پیشرفته ترین ویرایشگرهای موبایل است که قادر به مشاهده و ویرایش فایل های Word ، Excel ، PowerPoint و PDF است. یک سری گزینه های کامل برای ویرایش فراهم شده است که شامل سبک متن ، فرمت کردن پاراگراف ، نقطه گذاری ، ایجاد جدول و ... است. زمانی که یک فایل Excel را ویرایش می کنید یک Wizard فرمول ظاهر می شود که علاوه بر آن تنظیم اندازه ستون / ردیف ، سبک حاشیه ، ادغام خانه های جدول و ... نیز امکانپذیر است. امکان ایجاد یک فایل کامل PowerPoint نیز وجود دارد. این نرم افزار بعنوان یک File manager نیز کار می کند و با Box.net ادغام می شود.

معایب :
• در زمان عرضه به Jelly Bean مجهز نیست
• خوانایی صفحه نمایش زیر نور خورشید در حد متوسط است
• دوربین 13MP در حد دوربین 8MP گوشی های رقیب كارایی دارد

مزایا :
استفاده از سخت افزار قدرتمند
دوربین با كانون اتوماتیك ، فلاش geotagging ،LED ، تثبیت كننده تصویر ، قابلیت Time Catch
32GB حافظه داخلی
استفاده از نسخه 4.0 بلوتوث

برچسب ها: دریچه ، بررسی ، optimus g
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۱۲:۳۶ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲
حسگر مخفی ؟ این حسگر نزدیکی است که سیاه تر شده و در بالا گوشه راست خود گوشیه