سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تزریق سرمایه های خارجی به بخش های مختلف اقتصادی کشور

ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و استراتژیک و داشتن نیروی جوان، ظرفیت های زیادی دارد که می تواند سرمایه های زیادی را جذب و به بخش های مختلف اقتصاد تزریق کند.

بهنام ملکی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان مطلب فوق گفت: با توجه به ظرفیت های بالقوه ای که در کشور وجود دارد، می توان امیدوار بود، پیش بینی ها از افزایش سرمایه گذاری در کشور، محقق شود. 

وی افزود: سرمایه گذاری خارجی ادامه سرمایه گذاری داخلی است، به این معنا که اگر فضای کسب و کار در داخل کشور مطلوب باشد، به طور حتم سرمایه گذاران خارجی هم مشتاق خواهند شد که در ایران سرمایه گذاری کنند که این به نفع کشور خواهد بود. 

وی با بیان اینکه جذب سرمایه گذاری ها باید در بخش هایی صورت گیرد که دارای مزیت نسبی باشد، تصریح کرد: در این راستا باید از جذب سرمایه ها در حوزه خام فروشی و تولیدات دانش بنیان، نانو و بیوتکنولوژی و تولیدات مای تک حرکت کرد که تقویت این بخش ها مزیت های بسیار مطلوبی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد. 

ملکی خاطرنشان کرد: درصورتی که قوانین و مقررات تسهیل و روابط بین المللی تقویت شود و از سوی دیگر، استراتژی مناسبی برای حرکت تولید و صنعت وجود داشته باشد، به طور حتم تعداد ورود سرمایه گذاران خارجی به کشور افزایش می یابد./عب
برچسب ها: سرمایه ، اقتصاد ، بورس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.