به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه وزیر نیرو در مراسم بهرهبرداری از سالن مسافری پایانه مرزی تمرچین با بیان این که خدمت در مناطق محروم عبادتی بزرگ است، گفت: خدمت در چنين مناطقي و تلاش برای آبادانی و پیشرفت آن ها جهادی عظیم و حرکتی ماندگار است.
در این مراسم مدیرکل حمل و نقل و پایانههای آذربایجانغربی هم گفت: آذربایجانغربی در منتهي اليه شمال غربی کشور از موقعیت جغرافیایی خاصی برخوردار است، این استان با داشتن پنج پایانه مرزی بازرگان، پلدشت، رازی، سرو و تمرچین در مرز مشترك با تركیه، جمهوری خود مختار نخجوان و عراق یكی از مهم ترین استانهای كشور در بخش حمل ونقل بین المللی و ظرفیت بزرگ ترانزیتی غرب کشور محسوب میشود.
بابک طالبی ادامه داد: با توجه به این که پایانه های مرزی به عنوان ویترینی از فرهنگ و آداب و رسوم کشور محسوب می شود، توسعه و ساماندهی آنها برای روان سازی و تسهیل در روند عبور و مرور ناوگان حمل و نقل بین المللی و کیفی سازی خدمات برای ترددكنندگان در سال هاي گذشته مورد توجه خاصی قرار گرفت و اقدامات عمرانی گسترده ای برای بهسازی و توسعه این مبادی ورودی و خروجی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: ساخت و ساز در پایانه مرزی تمرچین هم که جزو 10 مرز فعال کشور در زمینه ترانزیت ورودی کالا به شمار می رود بيش از 2 سال است که آغاز شده و سال 90 بهره برداری از سالن تجاری این مرز و امسال بهره برداری از سالن مسافری آن محقق شد.
بر اساس اين گزارش: مرحله دوم طرح جامع این پایانه مرزی که یکی ازپنج مرز رسمی فعال آذربایجانغربی به شمار میرود، بخشهای مختلفی از جمله ساختمان مسافری، سردرب شرقی، محوطه اطراف سالن مسافری و تاسیسات زیربنایی را شامل می شود که در مدت 18 ماه ساخته شده و با اعتباری بالغ بر 41 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
شایان ذکر است: مرحله اول طرح جامع پایانه مرزی تمرچین سال 90 با صرف هزینه 41 میلیارد ریال به پایان رسید./ب