به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج ،دکتر منوچهراحمدی گفت : زندگی صنعتی انسان را از شیوه و روش های طبیعی در زندگی دور می کند و این در افزایش سرطان تاثیرگذار است.
وی در این رابطه به تاثیرات زندگی امروزه بر تغذیه اشاره کرد و گفت: نوع تغذیه به ویژه در سرطان های گوارشی نقش زیادی در ابتلا به سرطان ایفا می کند.
استفاده از نگه دارنده ها، افزایش استفاده از چربی ها و مصرف بالای غذاهای سرخ کردنی از روش های نادرستی است که در تغذیه امروزی رواج پیدا کرده است.
این متخصص رادیوتراپی در بخش دیگری از سخنان خود به عوامل محیطی که بر بروز سرطان موثر است اشاره کرد و گفت: کوه های سرشار از اورانیوم، چشمه های مبتلا به سموم، وجود معادن و لایه های غنی از فلزات عامل بروز بسیاری از سرطان ها شده است./س