سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

5 وسيله بيماري زا در آشپزخانه

هرساله ميليون ها نفر درسراسر جهان دچار مسموميت غذايي مي شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، براي اين كه بتوانيد صددرصد در برابر بيماري هاي ناشي از غذاها از خود محافظت كنيد، بايد كاري انجام دهيد، اما با برخي اقدامات پيشگيرانه مي توانيد از خطرات آن بكاهيد.
1- اسفنج آشپزخانه: هنگامي كه انجمن بين المللي بهداشت ملي (يك مجمع مستقل براي سلامت عمومي) در پژوهشي بخشهاي ويروسي موجود در خانه را بررسي كرد، اسفنج آشپزخانه داراي ميكروبهاي فراواني بود. در حقيقت اين وسيله 150 برابر بيشتر از جامسواكي داراي باكتري، كپك و مخمر بود.

2. يخچال: هواي سرد رشد باكتريها را كند مي كند، بنابراين بايد توجه داشته باشيد كه دماي يخچال شما نبايد بالاتر از 40 درجه فارنهايت برود. مي توان خطر بيماريهاي ناشي از مسموميت غذايي را با اندازه گيري دماي يخچال با دماسنج، كاهش داد. شما مي توانيد يك دماسنج مخصوص يخچال و فريزر از فروشگاههاي لوازم خانگي و آشپزخانه خريداري كنيد.
3- تخته برش: باكتريهاي موجود در گوشت، مرغ و ماهي خام مي توانند موادغذايي پخته شده و محصولات تازه را آلوده كنند. شيوه اي مهم براي كاهش اين خطر، استفاده از تخته برشهاي جداگانه براي گوشت، مرغ، ماهي و فرآورده هاي دريايي خام و غذاهاي پخته شده مي باشد.
4- تخم مرغ خام: اگر از خوردن تخم مرغ هايي با زرده شل يا كش رفتن از خميرهاي شيريني خام هنگام آشپزي لذت مي بريد، بايد بگوييم كه تنها شما اين كار را انجام نمي دهيد.

5- غذاهاي مانده: شما بايد همه غذاهاي پس مانده را دور بريزيد، زيرا اين موادغذايي با شيوع مسموميت غذايي ارتباط مستقيم دارد./ع

برچسب ها: آشپزخانه ، غذا ، مسمومیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.