دکتر سید حسین حسنپور اونجی فوق تخصص بیماریهای مغز و اعصاب کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: تشنج عبارت است از حمله ناگهانی ، غیر ارادی و گذرا که به اشکال مختلف موضعی ، حرکتی یا غیر حرکتی ، همراه با تغییرات روحی و روانی و.. دیده می شود .
وی با اشاره به اینکه تشنج حاکی از اختلال امواج الکتریکی مغز در اثر اختلال فعالیت و یا ساختمان قشر خاکستری مغز است افزود: شیوع تشنج در جوامع مختلف متفاوت است به طوری که ممکن است تا 10 درصد افراد جامعه دچار حمله تشنجی گردند که شایع ترین آن در سن کودکی و به نام تب و تشنج گفته می شود که در 2 تا 4 درصد کودکان اتفاق می افتد.
این فوق تخصص بیماریهای مغز و اعصاب یادآور شد : صرع که حملات تکرار شونده تشنج است در یک تا دو و به طور متوسط 2 تا 4 درصد جامعه دیده می شود که در حدود 60 درصد موارد در کودکان بروز می کند .
وی با بیان اینکه تقریبا 80 درصد آنها به داروهای رایج ضد تشنجی پاسخ داده و کنترل می شوند اظهار کرد : حدود 20 درصد آنها کنترل نشده و صرع مقاوم به درمان نامیده می شوند.
دکتر حسنپور اونجی ادامه داد :اگر چه تشنج از ایام قدیم مشکل جوامع بشری بوده و مسئله ای ترسناک برای اطرافیان بیماری و حتی همکاران کادر درمانی است ولی صرع مقاوم به درمان مشکل مهمی برای پزشکان و همکاران گروه اعصاب و نیز موضوع پرهزینه برای خانواده است که باید مورد توجه قرار گیرد .