سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

سوء تغذيه علت مصرف مداوم ميان وعده هاي نامناسب

ميان وعده هاي نامناسب به مواد غذايي اطلاق مي شود كه حاوي انرژي بالا و مواد مغذي پاييني از جمله ويتامين ها، املاح و پروتئين ها است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ميان وعده ها به دو دسته مناسب و نامناسب تقسيم مي شوند: پفك، چيپس و آبميوه هاي صنعتي از جمله مهمترين ميان وعده هاي نامناسب هستند كه در مقابل آنها ميان وعده هايي مناسب و سالم است كه نه تنها منجر به سوءتغذيه نمي شوند بلكه مصرف آن موجب ارتقاي سطح سلامت كودكان و نوجوانان مي شود.
همان گونه كه از نام ميان وعده ها برمي آيد، بهترين زمان مصرف براي آنها بين وعده هاي غذاي اصلي و با فاصله از آنها است چرا كه با وجود سالم بودن اين گونه مواد نبايد جايگزين غذاي اصلي شوند.
بنابر گفته متخصصان ميان وعده هاي مناسب شامل انواع خشكبار، آجيل بي نمك يا كم نمك، مغزها و ساندويچ هاي خانگي است.
معمولا اين گونه مواد به خصوص آجيل ها و مغزها حاوي عناصر بسيار ضروري آهن و روي هستند كه مي تواند در افزايش ضريب هوشي و يادگيري دانش آموزان تاثيرات مثبتي داشته باشد.
نكته قابل توجه در ميزان انرژي موجود در اين ميان وعده هاست چرا كه در صورت زياده روي در مصرف منجر به اضافه وزن و يا چاقي در دانش آموزاني كه زمينه مساعدي در اين موارد داشته باشند مي شود.
ميوه ها نيز به طرق مختلف مانند ميوه هاي خام، برگه هاي ميوه يا ميوه هاي خشك شده و يا آبميوه هاي طبيعي مي تواند جزء ميان وعده هاي مناسب باشند كه علاوه بر تامين املاح و ويتامين مورد نياز مقدار قابل توجهي فيبر به بدن دانش آموز برسانند ولي اولويت با مصرف ميوه هاي تازه است./س

برچسب ها: سوء تغذیه ، میان وعده ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.