به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه ، وي اعلام کرد : ما آمار کاملي در دست نداريم زيرا شمار زيادي از جوانان از راه هاي غير قانوني به سوريه برده شده اند، قابل قبول ترين آمارها شمار آنها را حداکثر حدود هشتصد نفر نشان مي دهد .
سازمان هاي غير دولتي و مخالفان بعد از قطع روابط ديپلماتيک تونس با سوريه در فوريه سال دو هزار و يازده از مقامات اين کشور بسيار انتقاد و آنها را متهم مي کنند که اتباع تونسي را در سوريه به حال خود رها کرده اند.
جرندي اعلام کرد : مي توان بازگشت تونسي ها را به کشور از طريق سفارت تونس در لبنان تسهيل کرد، دولت بايد براي اطلاع از وضع تونسي هايي که در سوريه زنداني شده اند، روشي را اتخاذ يا به هر شيوه ديگري با مقامات سوري در اين خصوص تماس بر قرار کند .
در اواسط ماه مارس دادگستري تونس تحقيقاتي را درباره شبکه هايي که عزيمت تونسي ها را براي جنگ در سوريه تسهيل مي کنند آغاز کرد و وزارت کشور کنترل بر مرزها را تشديد و اعلام کرد از آن زمان تاکنون از عزيمت هزار تونسي به سوريه جلوگيري کرده است.
جرندي شمار تونسي هايي را که به طور قانوني در سوريه به سر مي برند، هزار و پانصد نفر اعلام کرد.
رسانه هاي تونسي شبکه اي را که در مساجد تونسي ها را براي اعزام به سوريه استخدام مي کند محکوم و اعلام کردند اين شبکه در اين خصوص نقش محوري دارد. آنها قطر را نيز متهم کردند که پول لازم را براي استخدام جوانان تونسي براي اعزام به سوريه تامين مي کند.
حزب حاکم النهضه تونس اعلام کرده است با شرکت تونسي در جهاد مخالف است. شمار زيادي از تونسي در گذشته نيز در کنار اسلامگرايان در افغانستان جنگيده اند.