معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: گشتهای مشترک سازمان صنعت معدن و تجارت، بازرسان بهداشت و ادارهکل غله به صورت مستمر واحدهای نانوایی این استان را بازرسی و متخلفان را به تعزیرات حکومتی معرفی میکنند.
شجاعی با بیان اینکه نان یکی از اجزای مهم و جدانشدنی سفره خانوار ایرانی است، تصریح کرد: امروز فرآوری این ماده حیاتی و استراتژیک از جایگاه بالایی برخوردار است چراکه دولت هر ساله بخش قابل توجه از اعتبارات را به تأمین و خرید آرد اختصاص میدهد.
وی در ادامه با بیان اینکه شهروندان در سطح شهرستان انتظار دارند نانواییها و واحدهای تولیدی نان، محصولی با کیفیت و مرغوب را تحویل دهند، افزود: باید در حد امکان همه دست در دست یکدیگر زمینه افزایش کیفیت نان در سطح این شهرستان را فراهم آوریم.
این مسئول عنوان کرد: نانوایان موظف هستند رفتار مناسب با شهروندان و متقاضیان خرید نان داشته باشند و رعایت ساعت کار و توجه به وزن نان نیز از دیگر مواردی است که باید رعایت آنها توسط نانوایان و متصدیان این واحدها مورد توجه قرار گیرد تا از این طریق شاهد رعایت حقوق شهروندان در این زمینه باشیم.
شجاعی عمده تخلفات نانواییهای پلمپ شده را عدم رعایت نکات غیره بهداشتی، جابهجایی و تغییر پخت خود سرانه، نداشتن پروانه کسب و کمفروشی دانست.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم هر گونه تخلفات واحدهای صنفی از جمله نانواییها از قبیل کمفروشی، گرانفروشی، عدم رعایت نکات بهداشتی و عرضه خارج از شبکه را با شماره 124 در میان بگذارند تا این گزارشهای مردمی در اسرع وقت بررسی شود./ج1