وی با اشاره به تأمین یخ در ایام خاص مانند 14 و 15 خرداد، نیمه شعبان و روز قدس گفت: بستههای یخ با بهترین استانداردهای کشور و ظرفیت 50 هزار کیلو گرم در روز تولید و در سردخانه با ظرفیت 700 هزار کیلوگرم نگهداری میشوند.
قنبری با بیان اینکه یخ در کیوسکهای مربوط به سازمان میوه و ترهبار با کیفیت مطلوب عرضه میشود عنوان داشت: فناوری مدرنِ نانو فیلتر در فرآیند تولید به کار رفته که این نوع از یخ لیوان یا کاب آیس (cubeice) از وجود هرگونه املاح مضر در آب جلوگیری میکند.
مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری قم خاطر نشان کرد: یخهای تولیدی تمام مجوزهای لازم از وزارت بهداشت و سازمان صنعت معدن و تجارت را دارد./س