سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهردار منطقه 9 خبر داد :

بهره برداری از دو خانه اسباب بازی دیگر در ورودی غربی تهران

شهردار منطقه 9 تهران با اشاره به تجهیز تمامی خانه های اسباب بازی موجود در منطقه از بهره برداری دو خانه اسباب بازی دیگر در سطح منطقه خبر داد.

 
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حسین سلطانی با اعلام این خبر گفت: گام نخست در امر آموزش شهروندی، آموزش کودکان به عنوان شهرداران خانواده است و در راستای فعال سازی خانه های اسباب بازی به عنوان مکانی جهت آموزش شهرداران خانواده هر محله ، اقدامات بسیار مناسبی در دستور کار این شهرداری قرار گرفته است.
 
وی تصریح کرد: با اضافه شدن این دو خانه اسباب بازی در محلات سرآسیاب مهرآباد جنوبی و فتح ، هم اکنون تمامی محلات سطح منطقه دارای خانه اسباب بازی بوده و بصورت مناسبی تجهیز شده اند.
 
سلطانی افزود: فعالیت های این خانه ها نظیر آموزش و تعامل کودکان با گروه همسال خود، ارائه خدمات آموزشی از طریق بازی و اسباب بازی های مناسب به کودکان، آموزش و تقویت مهارت های زندگی و سبک زندگی سالم به کودکان از طریق بازی آموزی تقویت می شود.
 
شهردار منطقه 9 خاطرنشان کرد: افزایش خلاقیت مادران در جهت بکارگیری مناسب اسباب‌بازی و شیوه‌های بازی برای کودکان و تعامل هدفمند مادر و کودک از اولویت ها و محورهای اصلی فعالیت های خانه های اسباب بازی بوده که در این راستا اقدامات مناسبی انجام شده است. /ل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
محمد
۰۰:۰۹ ۰۱ مهر ۱۳۹۲
سلام.من در صدد احداث یک خانه ی بازی در شهر بوشهر هستم.احتیاج به همفکری شما دارم.می خواستم بدونم چه وسایلی رو تهیه کنم و چجوری.و اینکه هزینه ی تقریبیش چقدر هست.ممنون از لطفتون.