وی بیان داشت: كساني كه عوارض قلبي، كليوي و كبدي داشته باشند نبايد سمپاشي كنند، همچنین زنان حامله بههيچ وجه نبايد با سم سر و كار داشته باشند.
مدیرگروه بهداست محیط و حرفهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: هيچ وقت سم را در آشپزخانه و يا اتاقي كه در آن زندگي ميكنيد، قرار ندهيد و سم را بايد در قوطي و ظرف خودش نگهداري كرد و هرگز نبايد آنرا داخل ظرف و يا شيشه ديگر ريخت زیرا ممكن است اشتباهی از آن استفاده شود.
معروفی خاطرنشان کرد: بعد از هر بار استفاده حتماً بايد در قوطي سم را محكم بست و هر نوع سم را بايد در محلي دور از دسترس افراد و بچهها قرار داد.
وی اظهار داشت: براي استفاده از سم بايد لباس، عينك، كلاه و ماسك داشته باشيم و آن را
فقط بايد در جايي كه لازم است، بهكار گیریم.
مدیرگروه بهداست محیط و حرفهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: افراد باید بدانند نوع سمپاشي بايد متناسب با سم، مقدار آن و محل سمپاشي باشد و لازم است در ابتدا با ريختن آب در مخزن، سمپاش را آزمايش كنيم تا چكه نكند و هنگام كار به مقدار كافي محلول از آن خارج شود.
معروفی در رابطه با فردی که مسموم شده است، یادآور شد: ابتدا از اطرافيان و خود مسموم پرسيده شود كه فرد مسموم با چه مادهاي تماس داشته و يا آن را خورده است و بعد كمكهاي اوليه شروع شود./س