سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفي 25 گونه جلبک به عنوان غذاي زنده براي تغذيه

رئيس مرکز تحقيقات شيلاتي آبهاي دور چابهار با اشاره به اينکه طرح بررسي جلبک هاي ميکروسکوپي بومي درياي عمان و تعيين پتانسيل غذايي آنها از پارسال آغاز شده است گفت: در اين طرح جلبک هاي شناخته شده مورد ارزيابي غذايي...

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، آذيني با اشاره به اينکه طرح بررسي جلبک هاي ميکروسکوپي بومي درياي عمان و تعيين پتانسيل غذايي آنها از پارسال آغاز شده است گفت: در اين طرح جلبک هاي شناخته شده مورد ارزيابي غذايي و در قالب طرح پايلوت براي غذاي ميگو  مورد استفاده قرار گرفت.

وي افزود: براساس اين ارزيابي تاکنون 500 عدد ميگوي وانومي مورد مطالعه قرار گرفته است.

وي اظهار اميدواري کرد پس از بررسي نهايي نتايج بتوان از برخي جلبک ها و گونه هاي شناخته شده  به عنوان مکمل غذاي ميگو استفاده کرد تا عملکرد بهتري در پرورش ميگو حاصل شود.

مرکز تحقيقات شيلاتي آبهاي دور چابهار در راستاي شناسايي استعدادهاي نوين شيلاتي از سال 86  آغاز به کار کرده و تاکنون 130 طرح تحقيقاتي کاربردي را به اجرا در آورده است./س

برچسب ها: شیلات ، جلبک ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.