سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همسرانی‌که برای‌پیروزی نامزدهای انتخابات می‌جنگند

حضور همسران نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نشست های تبلیغاتی، در زمان ثبت نام و در زمان اخذ رای در حال تبدیل شدن به یک سنت در ادوار انتخاباتی ریاست جمهوری است. هفته گذشته محمدرضا عارف به همراه همسرش در یک نشست انتخاباتی حضور پیدا کرد و بعید نیست در روزهای آینده چهره همسران برخی دیگر از نامزدها در نشست های تبلیغاتی دیده شود.

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ حضور نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در کمپین های تبلیغاتی در سال 88 باب شد. در این دوره نیز، همسر یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با پوششی شبیه پوشش همسر محجبه عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه، در نشست های تبلیغاتی همسرش حضور پیدا می کند.
دکتر حمیده مروج همسر محمد رضا عارف - معاون اول دولت خاتمی- در چند روز گذشته در یکی از نشست های تبلیغاتی همسرش حضور پیدا کرد. او پزشک متخصص پوست است. وی پیش از این درباره چگونگی ازدواجش با عارف گفته بود
قبل از انقلاب دکتر عارف دبیر انجمن اسلامی ایران در آمریکا و از فعالان سیاسی بود. دکتر عارف نامه‌ای به انجمن‌های ایران می‌نویسد که در آن خواسته بود دختری را برای ازدواج با او معرفی کنند و ویژگی‌های همسرش از جمله این بود که همشهری او یعنی یزدی باشد.  پس از این مکاتبه با انجمن های اسلامی دانشجویان، حمیده مروج که در آن زمان 21 ساله بوده و تمام ویژگی‌های مورد نظر دکتر عارف را داشته به او معرفی می‌شود و با هم ازدواج می‌کنند. حاصل ازدواج محمدرضا عارف و حمیده مروج  سه فرزند پسر است.
مروج می‌گوید وقتی برای خرید به مغازه‌ای می‌رویم دکتر عارف داخل مغازه نمی‌آید و من خودم به تنهایی تمام خریدها را انجام می‌دهم، حتی کفش و لباس ایشان را هم خودم می‌گیرم، چون ایشان نمی خواهند با فروشندگان مواجهه شوند.


داروساز سیاستمدار
بعید نیست  طاهره نظری مهر همسر منوچهر متکی که در زمان وزارت متکی مدیر کل امور بین الملل زنان و حقوق بشر وزارت خارجه شده بود، این روزها در برنامه های تبلیغاتی همسرش حاضر شود.
طاهره نظری‌مهر در سال 69 در کنکور شرکت کرد و در رشته داروسازی دانشگاه تهران قبول شد و اکنون دارای دکترای داروسازی است.
او و متکی از دوستان خانوادگی هم بودند. وی بعد از این‌که همسرش به عنوان وزیر خارجه انتخاب شد، در حالی که به عنوان یکی از مدیران جمعیت هلال احمر مشغول به کار بود به همراه همسرش به وزارت خارجه رفت و سمت مدیرکل امور بین‌الملل زنان و حقوق بشر وزارت خارجه را عهده دار شد. نظری مهر در انتخابات سال 1390 برای انتخابات مجلس نهم در حالی که همسرش رییس کمیته اجرایی جبهه متحد اصولگرایان بود، در حوزه انتخابیه تهران کاندیدا شد، ولی بعد از مدتی انصراف داد. شاید برای نظری مهر که خود در وزارت خارجه مشغول به کار بود تلخ ترین خاطره کاری نحوه برکناری همسرش از وزارت امور خارجه باشد. او در این باره می گوید:  :  بنده در اداره کل امور بین المل زنان وزارت خارجه بودم . فکر می کنم 5 بعد از ظهر بود که به بنده زنگ زدند که در زیر نویس شبکه خبر، خبری درباره برکناری آقای متکی اعلام شده است. وی افزود: بنده اصلا در جریان نبودم، اما چون زیر نویس خبر بود عرض کردم اگر هم این خبر درست باشد، ما راضی به رضای خدا هستیم. بعد رفتم و دو رکعت نماز شکر خواندم و عرض کردم خدایا شکر که تا امروز تکلیفی بر دوش ما بود، برداشته شد.


همسر آقای شهردار
از همسرانی که در سازوبرگ های تحت نظارت همسر، پستی دارند می توان به زهرا مشیر همسر دکتر قالیباف اشاره کرد. او نیز در ساختمان بهشت و در مجموعه شهرداری مشاور و مدیر کل امور بانوان شهرداری بود.  البته وی از این پست، حقوقی دریافت نمی کرد. چندی پیش در یکی از نشست های دانشجویی؛ یکی از دانشجویان از قالیباف در این باره سوال کرد  که شهردار تهران پاسخ داد خانم بنده به هیچ عنوان تا کنون نه از شهرداری تهران حقوق گرفته، نه از امکان خاصی استفاده کرده و نه حتی بیمه شهرداری شده است. ایشان به خاطر رشته تخصصی، کارهایی اجتماعی و کمک‌هایی که تا کنون در بخش اقشار ضعیف اجتماعی و در بحث زنان سرپرست خانوار و زنان زندانی دارد در شهرداری مشغول به فعالیت هست.


نام طیبه ماهروزاده همسر غلامعلی حدادعادل خیلی ناشناخته نیست. او دکترای فلسفه تعلیم و تربیت دارد و دانشیار دانشگاه الزهرا (س) است. وی گفته که علاقه‌ای ندارد که در مجامع مختلف او را به عنوان همسر حدادعادل بشناسند، و خاطره ای هم در این باره نقل کرده است.  ماهروزاده گفته است در 2 سالی که عضو شورای فرهنگی - اجتماعی استانداری تهران بودم، آقای استاندار نمی‌دانستند که من همسر آقای حدادعادل هستم و در سفری که به شمال داشتیم، من را با آقای حداد دیدند و متوجه شدند که زن و شوهر هستیم و بسیار متعجب شدند.
همسری غیرسیاسی
محسن رضایی هم از آن نامزدهایی بود که در انتخابات سال 88 به همراه همسرش در حوزه اخذ رای حضور پیدا کرد. معصومه خدنگ همسر محسن رضایی، سیاسی نیست تا کنون وارد مقولات سیاسی نشده است.  درباره ازدواج محسن رضایی گفته اند محسن رضایی ، از طريق آيت الله جلالي خميني امام جماعت مسجد احمديه، نارمك به جستجوي همسري مناسب براي تشكيل خانواده اي مذهبي و انقلابي بر مي آيد و به زودي با معرفي آيت الله جلالي خميني با خانم معصومه خدنگ ازدواج مي نمايد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲
خوب بود