به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمدرضا علیپور اظهار داشت: آزمایشگاه های آب شرکت آبفای مشهد دارای استاندارد صلاحیت کیفیت ایزو 17025، از شرکت TURKAK ترکیه است و تمام آزمایشات این شرکت در ارتباط با کیفیت آب در تمام نقاط جهان پذیرفته شده است.
وی افزود: پس از بازسازی آزمایشگاه این شرکت و خرید دستگاه های مدرن طی دو سال گذشته پارامترهای اندازه گیری آب 100 و پارامترهای فاضلاب، 150 درصد افزایش یافت.
علیپور اظهار داشت: شرکت آبفای مشهد مجهز به چهار آزمایشگاه شیمی فیزیک، میکروبی، فاضلاب و ریزآلاینده است.
مدیر امور نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آبفای مشهد با تاکید بر ارتقای میزان مطلوبیت و کیفیت آب شرب مشهد تصریح کرد: شرکت آبفای مشهد در سال های اخیر از نظر کیفیت آب در سطح کشور رتبه بالایی داشته و در حال حاضر نیز کیفیت مطلوبیت آب مشهد به 98 و نیم درصد رسیده است./س