به گزارش
باشگاه خبرنگاران همدان ؛ می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کندو برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید است.
ازدیگرفوایدکشمش می توان به این موارد اشاره کرد:
کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن است. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد.
کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.
کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود.. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، ۶-۵ عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید…
تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.
کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز است.
کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است..
کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.
کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید..
کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.
کشمش، دهان را خوشبو می کند.
کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت برید../س