سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بیش از12 هزار هکتار سطح زیرکشت زردآلو در استان برآورد شده است.
وی تصریح کرد: بیش از 10 هزار هکتار از این باغات بارور بوده و 1500 هکتار نیز نونهال و غیربارورند.
اسکندری با اشاره ای به رتبه اوّل کشوری آذربایجان شرقی در تولید زردآلو ادامه داد: از نظر میزان تولید، 30 درصد از زردآلوی کشور در استان صورت می گیرد و به عبارتی آذربایجان شرقی رتبه اوّل تولید زردآلو در کشور را دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بازگو نمودن دلیل خسارت پذیر بودن این میوه یادآور شد: از آن جای که زردآلو خیلی زود به مرحله گلدهی می رسد، تحت تاثیر سرمای دیررس بهاره خسارات سنگینی به این محصول وارد می شود.
اسکندری از افزایش سطح زیرکشت زردآلو در استان گفت و تاکید کرد: با تامین شدن منابع آبی در شهرستان های کلیبر، جلفا و میانه افزایش 250 هکتاری سطح زیرکشت برای زردآلو در استان در نظر گرفته شده است./س