وی بیان داشت: خوشبختانه سال قبل تعداد قابل توجهی از اقلام دارویی بالغ بر 202 قلم که 54 قلم آن داروهای اساسی بود تحت پوشش بیمه قرار گرفت که بسیاری از مشکلات را مرتفع کرد.
وی ادامه داد: ویژگی این پوشش هم این بود که پیش از این بیمه ها 70 درصد قیمت داروها را می دادند ولی اکنون 90 درصد قیمت این داروها را می دهند. هرچند مشکلاتی در برخی بیمه ها وجود دارد ولی در هر حال بیمه مرکزی طبق این مصوبه عمل می کند.
مصرف و منابع داروی هرسپتین را کنترل کردیم
معاون درمان با اشاره به اینکه در دو سال گذشته مصرف داروی هرسپتین را مدیریت کرده و نگذاشتیم به مردم فشار زیادی وارد شود، گفت: مصرف 200 میلیاردتومانی این دارو در سال 88 تحت این مدیریت به 50 میلیارد تومان در سال 90 رسید.
وی اظهار داشت: ما از سال 84 و 85 مکانسیم های حمایتی خود از سرطان ها را آغاز کردیم و دو شاخص مهم «پرداخت از جیب مردم» و «کاتاستروفیک» که شاخصه هزینه های مصیبت باری است که به صورت ناگهانی مردم را تحت فشار قرار می دهد، را مورد نظر قرار دادیم.
وجود 82 قطب سرطان در دانشگاه های علوم پزشکی
دکتر امامی رضوی ادامه داد: بر این اساس 82 مرکز قطب سرطان مورد توجه قرار گرفت و مکانسیم حمایتی از بیماران خاص به همراه دستورالعمل ها و فلوچارت های آن پیش بینی شد.
وی در خاتمه توزیع اعتبارات برای اجرای این برنامه ها را در سال 90 حدود 440 و در سال 91 حدود 592 میلیارد تومان اعلام کرد که این رقم در سال 92 تاکنون به صورت علی الحساب به میزان 140 میلیارد تومان بوده است.