سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زيان سياستهاي رياضتي براي اقتصاد آمريکا و اروپا

تحليلگران در برنامه جي پي اس سي ان ان تاکيد کردند سياستهاي رياضتي به زيان اقتصاد آمريکا و اروپاست.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان ؛ رعنا فروهر از مجله تايم درباره طرح رياضت اقتصادي دولت آمريکا گفت بودجه دولت آمريکا کاهش يافته است و اين مسئله يکي از علل پايين ماندن رشد اقتصادي کشور در حد دو درصد است. البته اگر بخش دولتي را از رشد اقتصادي کشور حذف کنيم مي بينيم در بقيه بخشها رشد اقتصادي سه و يک دهم درصد بوده است و علت آن هم مصرف کنندگان بوده اند. به نظر من بخش مصرف رشد خوبي داشته است و مصرف کنندگان مديريت خوبي در دخل و خرج خود داشته اند. 

جيليان تت از نشريه فايننشال تايمز هم گفت هم اکنون ميزان بدهيهاي مردم بابت کارتهاي اعتباري خود که معمولا يکي از نگرانيهاي مردم بوده است، به کمترين ميزان خود در ده سال گذشته رسيده است. 

رعنا فروهر گفت بن بست و مشکلات سياسي در واشنگتن  سبب شده است دولت نتواند ميزان بودجه اي را که براي بهبود اقتصاد نياز است فراهم کند. دولت بايد در زيرساختها و آموزش و پرورش سرمايه گذاري بيشتر کند. تجربه نشان داده است سياستهاي رياضت اقتصادي کارآمدي ندارد و ما شاهديم اين سياستها چگونه بحران اقتصادي را در اروپا تشديد کرده است. کاهش بودجه دولت و رياضت اقتصادي مانع رشد اقتصاد مي شود. 

جيليان تت هم گفت به نظر من سياستهاي رياضت اقتصادي مي تواند موجوديت اتحاديه اروپا و اتحاديه پولي يورو را به خطر بيندازد. ما مي بينيم کشورهايي نظير ايرلند، يونان، ايتاليا و پرتغال و اسپانيا بي نهايت از اين وضع خسته شده اند و ديگر نمي توانند تحمل  کنند آلمان و صندوق بين المللي پول به آنها طرحهاي رياضتي بيشتري را تحميل کنند. نتيجه رياضت اقتصادي تحميل شده به اين کشورها کاملا از روي آمار روشن است. هم اکنون بيکاري در اسپانيا به بيش از بيست و هفت درصد رسيده است. در پرتغال بيکاري هجده درصد است. در يونان نيز بيکاري بيش از بيست و هفت درصد است. هم اکنون يک نسل در اروپا در حال نابودي هستند. مشکل اين است که دولتها براي مردم و اقتصاد خرج نمي کنند. 

رعنا فروهر هم گفت انتظار مي رود شرايط پس از انتخابات در آلمان تغيير کند. اکنون آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و حزب او مجبور است براي جلب اعتماد مردم اين کشور در انتخابات، موضع گيريهايي کند که آنها مي خواهند به همين علت هم به کشورهاي ديگر رياضت اقتصادي را ديکته مي کند. اما پس از انتخابات آلمانها نيز متوجه خواهند شد کشور آنها نيز از بحران اقتصادي و اقتصادي اروپا اگر نگوييم بيشتر کمتر زيان نمي کند. بيشتر شرکاي تجاري آلمان در اروپا هستند و اگر اين شرکا سقوط کنند اقتصادي صادراتي آلمان نيز دچار بحران خواهد شد.

برچسب ها: اقتصاد ، آمریکا ، اروپا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.