سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه/ معاون وزير علوم؛

جلو کشیدن زمان امتحانات، با نظر خواهی از دانشگاه صورت گرفت/جذب دانشجویان شهریه ای در مقطع دکتری با تصویب مجلس صورت گرفت نه وزارت علوم

همزمان با چهارمين سفر استاني هيات دولت به آذربايجان غربي ، معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان در نشست اعضاي تشكل هاي دانشجويي دانشگاههاي اين استان گفت: جامعه دانشگاهيان و بخصوص دانشجويان بايد سعي كنند گفتمان انقلاب اسلامي امام راحل و مقام معظم رهبري را در دانشگاهها را بيش از پيش احياء‌كنند .

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه دكتر "محمود ملاباشي" در دانشگاه ارومیه با اشاره به دو كار عمده اي كه در دولت دهم در آموزش عالي كشور صورت گرفته است اظهار داشت: يكي از اين كار ها طرح آمايش آموزش عالي است كه براساس آن مناطق مختلف كشور از رشد و توسعه منطقي و با توجه به پتانسيل ها و نيازهاي هر منطقه در بخش آموزش عالي برخوردار مي شوند.

وي افزود: مورد ديگر اينكه تمامي امور تحقيقاتي كشور بايد در شوراي عتف تاييد شود و سپس اجرايي گردد كه در اين راستا دستگاههاي اجرايي در اين شورا و كميسيونهاي آن نماينده دارند.

دكتر ملاباشي در پاسخ به سوالي درخصوص تصميم گيري زمان امتحان دانشجويان در ايام انتخابات گفت : امتحانات برخي از دانشگاهها قبل از 20 خرداد ماه به پايان مي رسد و به طور طبيعي امتحانات دانشگاههاي جنوبي كشور هم به دليل گرماي بيش از حد هوا قبل از 20 خرداد به پايان مي رسد.همچنين در بسياري از دانشگاهها به منظور ايجاد فضاي مناسب فعاليت انتخاباتي دانشجويان، امتحانات از دوم تيرماه آغاز مي شود و بديهي است در اين مدت زمان دانشگاه باز بوده و خدمات رفاهي و خوابگاهي نيز ارائه مي شود.

وي افزود: هدف از اين برنامه ريزي درخصوص برگزاري امتحانات پايان ترم امسال كه با نظرخواهي از دانشگاهها صورت گرفته، ايجاد فرصت و فراغ بالي براي دانشجويان است تا حضوري موثر ، پورشور و فعال در انتخابات رياست جمهوري داشته باشند.

رئيس سازمان امور دانشجويان درخصوص جذب دانشجويان شهريه اي در مقطع دكترا نيز گفت: اين مصوبه مجلس بوده و دولت و به تبع آن وزارت علوم مجري مصوبات مجلس شوراي اسلامي است كه البته اگر اين رويه جذب دانشجو درست اجرا شود به نفع آموزش عالي كشور است .

دكتر ملاباشي در ادامه گفت براساس اين مصوبه ، دانشگاهها مي توانند مطابق قانون برنامه پنجم توسعه از ظرفيت مازاد خود در مقاطع كارشناسي ارشد ودكترا استفاده كرده و دانشجو جذب كنند .

وي با اشاره به كيفيت پايين آموزش عالي در برخي از كشورهاي منطقه گفت : اگر اين دانشجويان با پرداخت هزينه تحصيل خود كه بسيار كمتر از خارج از كشور مي باشد در دانشگاهها داخلي تحصيل كنند ، از هر نظر به نفع كشور است ضمناً كيفيت تحصيلي اين افراد نيز به مراتب بهتر مي شود .

دكتر ملاباشي در ادامه گفت: هزينه هر دانشجوي بورسيه در استراليا نزديك به يك ميليارد تومان است در حالي كه هزينه تحصيل در داخل كشور بسيار كمتر از اين مقدار است لذا بايد در داخل كشور ايجاد ظرفيت كنيم و با استفاده از فرصت هاي مطالعاتي 6 ماهه براي اين دانشجويان مي توانيم آنان را با آخرين يافته اي علمي جهان آشنا كنيم.

وي با اشاره به اجرايي شدن بورس دستگاههاي كاربردي گفت : اين بورس شامل متخصصان دستگاههاي اجرايي كشور مي شود كه به حدي از نبوغ تحقيقاتي رسيده اند كه يك سري از معضلات اين دستگاهها را با تحصيل در دروه اي تحصيلات تكميلي و با كمك و مشورت اساتيد دانشگاهي حل كنند/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.