سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پدربزرگ ها بازی های کامپیوتری انجام دهند!

پزشکان و متخصصان اعصاب و روان به سالمندان توصیه می‌کنند تا از انزوا دوری کنند و سعی کنند تا مغز خود را فعال نگه دارند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران: انجام بازی های کامپیوتری سبب روشن نگه داشتن مغز در افراد می‌شود و روند پیر شدن سلول های مغز را کاهش می‌دهد.

گفتنی است: افراد سالمندی که در طول هفته حداقل 10 ساعت را صرف انجام بازی های رایانه ای می‌کنند و به خصوص بر روی انجام بازی تمرکز دارند و سعی می‌کنند تا قواعد بازی را یاد بگیرند مهارت های ذهنی در آنها بسیار تقویت شده و روند پیر شدن سلول های مغزی و ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر در آنها کاهش می‌یابد.

پزشکان توصیه می‌کنند؛ تا افراد به طور متوسط از 55 سالگی انجام تمرین های ذهنی را انجام دهند مانند حل پازل، جدول و نیز بازی های فیزیکی و رایانه ای.

البته در کنار تمامی موارد گفته شده سابقه ژنتیکی خانواده فرد و نیز شیوه زندگی او نیز اهمیت فراوانی دارد./ع2

برچسب ها: بازی ، کامپیوتر ، بیماری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.