سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

بیش از 98 درصد زرشک ایران در خراسان جنوبی تولید می شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بیش از 98 درصد زرشک ایران در این استان تولید می شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بيرجند ؛مدیر عامل شرکت تروند زعفران گفت: این شرکت سعی دارد همانگونه که پسته و زعفران یک کالای صادراتی و جهانی شده، این محصول را نیز به بازارهای جهانی بشناساند.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار در کشور حضور زرشک ارگانیک ایران در بازارهای جهانی محقق شد افزود: گواهی ارگانیک محصول زرشک توسط تروند زعفران اخذ شد.

وی ادامه داد: مصرف کنندگان در دنیا علاقه مند به استفاده از محصولات ارگانیک و با آنتی اکسیدان بالا هستند بنابراین شرکت تروند با تحقیقات بر روی بازار سعی کرده است با آموزش کشاورزان و شناسایی نیاز مصرف کننده محصولی سالم و عاری از هرگونه سموم نباتی تهیه کند.

وی یادآور شد: زرشک ارگانیک این شرکت محصولی منطبق با استانداردها و سلیقه مصرف کننده تولید و از سال گذشته به اروپا صادر می شود و امیدواریم با این روند در آینده ای نزدیک بتوانیم برای زرشک نیز جایگاهی در دنیا تعریف کنیم.

احتشام اظهار داشت: شرکت تروند به دنبال این است که بتواند تقاضای جهانی برای زرشک ایجاد کند تا کشاورزان از صادرات این محصول بهره ببرند و انگیزه کشت و کار افزایش یابد.

وی با بیان اینکه زرشک یک محصول مقاوم در برابر خشکی و سرما است گفت: در خراسان جنوبی به علت خشکسالی و کمبود آب محصولات کشاورزی کمی تولید می شود بنابراین صادرات زرشک می تواند برای روستاییان خلق ثروت کند.

مدیر عامل شرکت تروند زعفران ادامه داد: صادرات محصولات استراتژیک استان از قبیل زرشک و زعفران می تواند در توسعه و پیشرفت روستاها، درآمدزایی، ارزآوری، ایجاد اشتغال مولد و افزایش درآمد روستاییان و کشاورزان نقش آفرینی کند.

احتشام گفت: معرفی محصول زرشک در بازار جهانی اقدامی بسیار دشواری است چرا که در فرهنگ آنان استفاده از این محصول رایج نشده و تبیین این جایگاه نیازمند توزیع گسترده، سیستم قوی بازاریابی جهت ترغیب و تغییر رفتار مصرف کننده می باشد.

او با بیان اینکه در دنیا محصولات ارگانیک اقبال خوبی دارند، افزود: گواهینامه ارگانیک به مصرف کننده این اطمینان را می دهد که محصولی سالم و بدون هیچ سمی استفاده می کند.

مدیر عامل شرکت تروند زعفران با بیان اینکه تولیدات این شرکت بر اساس نیاز صادراتی است، گفت: هزار تن تولید زرشک این شرکت تحت پوشش مزارع انتخاب شده و تحت آموزش و مراقبت کارشناسان است.

احتشام با اشاره به تولید یک سوم زعفران کشور در خراسان جنوبی، افزود: ظرفیت اسمی سالانه تولید زعفران این شرکت هشت تن فرآوری، بسته بندی و صادرات است و شرکت تروند توان و ظرفیت این را دارد که در صورت حمایت های دولت در تامین سرمایه در گردش و ارائه تسهیلات لازم این رقم را افزایش دهد .

وی با بیان اینکه تولید زعفران براساس خواسته و نیاز بازار مصرف است، گفت: شرکت تروند زعفران قاین، زعفران تولیدی خود را به بیش از 35 کشور دنیا از شرق آسیا تا آمریکا و اروپا و کشورهای عربی صادر می کند و سعی داشته تا هر جا فرهنگ استفاده از این محصول وجود دارد حضور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت تروند زعفران اظهار داشت: در حال حاضر اروپا را به عنوان بازار هدف زرشک ارگانیک انتخاب و برای آزمون 500 هزار بسته را واردکشور آلمان کرده ایم و پیش بینی می شود صادرات به پنج میلیون بسته برسد.

احتشام ادامه داد: در برنامه پنج ساله و در صورت حمایت ها و با توجه به اقبال از محصول زرشک صادرات این محصول افزایش می یابد.

وی گفت: با همکاری شرکای تجاری توانسته ایم کنسانتره زرشک را به پودر زرشک تبدیل کنیم و افزایش سرمایه گذاری های مشترک با شرکای تجاری و حرکت به سمت تنوع تولیدات از برنامه های سال جاری است .

مدیرعامل شرکت تروند زعفران اظهار داشت: هدف این شرکت ایجاد رقابت سالم، کمک به معیشت کشاورزان در روستاها و توسعه صادرات و منافع ملی است، ما می خواهیم زرشک ایران را صادراتی کنیم و در این راستا شرکت تروند قدم گذاشته و درصدد تشویق تولیدکنندگان برای ورود به این عرصه است.

احتشام گفت: در بازار زعفران صادرکنندگان زیادی ورود کردند و یک رقابت منفی ایجاد شد لذا باید برای جهانی شدن محصولات دیگر استان مانند زرشک تلاش کرد.

مدیر عامل شرکت تروند زعفران با اشاره به تحریم ها، بیان کرد: این هنر بخش خصوصی و صادرکننده ایرانی است که بتواند با تعاملات و ارتباطات خود بازارهای هدف خود را حفظ کند و تحریم ها بر روی این شرکت بواسطه ارتباطات قوی تاثیری نداشته است./ب
برچسب ها: زرشک ، حنوبی ، درصد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۲ ۱۲ فروردين ۱۳۹۵
لطفا در مورد روش سموم زنی و کود پاشی زرشک از فرایند کاشت پاجوش متن های بیشتری بگذارید.ممنون